Doliu în PSD! Deputatul Sebastian Radu a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Publicat: 09/12/2020 | 12:27

Doliu în PSD! Deputatul Sebastian Radu a murit, miercuri, din cauza coronavirusului. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu.

Sebastian Radu a fost diagnosticat cu noul coronavirus la începutul lunii noiembrie și a fost internat la Spitalul Judeţean din Buzău. Ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat și a fost transferat la un spital din Capitală, unde a fost intubat.

La începutul acestei săptămâni, deputatul a fost transferat în Germania unde urma să facă un transplant de plămâni. Din păcate, însă, corpul lui a cedat și s-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri.

Săptămâna trecută, Marcel Ciolacu și-a rugat colegii să meargă să doneze sânge pentru Sebastian Radu. Tot el a fost cel care a făcut anunțul decesului și a transmis condoleanțe familiei îndoliate.

„Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.