Doliu în politică. Liviu Melinceanu a murit înecat în iazul Viișoara

Publicat: 25/06/2020 | 11:47

Este o zi tristă pentru lumea politică. PNL Botoșani este în doliu, după ce Liviu Melinceanu, un consilier local extrem de respectat și totodată administratorul iazului Viișoara, a murit înecat.

Este doliu în PNL Botoșani, după ce Liviu Melinceanu a murit înecat în iazul Viișoara.. Consilierul local a lăsat multe lacrimi în urma lui nu doar în rândul familiei și al prietenilor, cât și în rândul celor care i-au fost colegi și l-au cunoscut pentru cariera sa politică.

Organizația PNL Botoșani, dar și cea a PNL Curtești au transmis un mesaj de condoleanțe la moartea lui Liviu Melinceanu. Consilierul local a fost găsit mort ieri, în apele iazului din Viișoara, potrivit informațiilor din presă. Acesta era administratorul iazului din Viișoara și venise ieri pentru a curăța sitele de la deversor. Din păcate, Liviu Melinceanu a fost luat de ape, iar după câteva ore de la dispariție, soția lui a sunat la 112. Echipajele de salvare ajunse la fața locului i-au găsit mașina pe fundul lacului, notează botosaninews.ro. Liviu Melinceanu a fost căutat timp de mai bine de 4 ore de către pompieri și voluntari, însă acesta a fost scos la mal mort, din păcate.

NU RATA – ADRIANA BAHMUȚEANU, ÎN DOLIU: ”NU-MI VINE SĂ CRED CĂ AI PLECAT ATÂT DE REPEDE ȘI ATÂT DE TÂNĂR…”

”Ne exprimăm regretul pentru trecerea subită la cele veșnice a colegului nostru, consilier local al Comunei Curtești, Liviu Melinceanu! Va rămâne veșnic în amintirea noastră! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire”, este mesajul transmis de PNL Botoșani.

A murit antrenorul Ionuț Popa

Este zi de doliu și în fotbalul românesc, după ce antrenorul Ionuț Popa s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani.

Ionuț Popa a decedat pe un pat de spital din Arad, unde fusese internat, de urgență, pe 9 iunie. Antrenorul a intrat în în comă după ce a suferit un stop cardiorespirator la acel moment. Organismul lui avea să cedeze două săptămâni mai târziu.

CITEȘTE ȘI – DOLIU LA PUTEREA DRAGOSTEI: ”ACUM CÂTEVA SĂPTĂMÂNI TE-AM SUNAT ȘI…”

Ionuț Popa a antrenat mai multe echipe din Liga 1 și Liga 2, între acestea UTA Arad, FC Bihor, Jiul Petroșani, Poli Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara. A fost fie antrenor, de cele mai multe ori, fie director tehnic.