Doliu în PNL! A murit la 40 de ani de COVID-19. Plămânii i-au fost distruși

Publicat: 10/01/2021 | 17:32

Tiberiu Ciul, în vârstă de 40 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza noului coronavirus. Virusul i-a distrus aproape în totalitate plămânii. Bărbatul nu a prezentat comorbidități.

Tiberiu Ciul, directorul Societății de Gospodărire Comunală Arad și membru PNL, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Bărbatul avea doar 40 de ani și nu avea comorbidități, potrivit anunțului făcut de reprezentanții unității medicale unde și-a dat ultima suflare. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN TVR! VICTOR ȚĂRUȘ, UNUL DINTRE REALIZATORII EMISIUNII „PESCAR HOINAR”, A MURIT: „CE NU AI REUȘIT TU, O SĂ ÎNCERCĂM SĂ FACEM NOI! ADIO”)

Tiberiu Ciul a fost internat la Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad pe 24 decembrie, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Pe 7 ianuarie, testul PCR a ieșit negativ, dar plămânii bărbatului au fost extrem de afectați de virus. Directorul Societății de Gospodărire Comunală Arad a început să se simtă rău sâmbătă, iar în cursul nopții a murit. Nu era înregistrat cu boli cronice și nu avea comorbidități.

În ultimii ani, Tiberiu Ciul a condus Gospodărirea Comunală, o societate aflată în subordinea Primăriei Arad, iar înainte a fost director general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Doliu în PNL! A murit la 40 de ani de COVID-19! Câți oameni au decedat în ultimele 24 de ore

În intervalul 09.01.2021 (10:00) – 10.01.2021 (10:00) au fost raportate 62 de decese (37 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și București. (NU RATA: UNUL DINTRE ULTIMII EROI ROMÂNI AI CELUI DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL A MURIT. ARTEMIU ȘIMONCA AVEA 98 DE ANI)

Iar până astăzi, 10 ianuarie, pe teritoriul României au fost confirmate 671.284 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 598.610 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.082 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Pe teritoriul României, 31.382 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 8.637 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 48.398 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 72 de persoane.