Doliu în muzica românească! Cântărețul Dumitru Stroie a murit la numai 30 de ani într-un cumplit accident

Publicat: 19/12/2020 | 19:58

Este zi de doliu în muzica românească! Cântărețul Dumitru Stroie a murit la numai 30 de ani, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost izbit cu putere de un TIR, pe DN7.

Cântărețul Dumitru Stroie a murit la numai 30 de ani, după ce a fost implicat într-un cumplit accident. Potrivit informațiilor din presă, autoturismul pe care îl conducea acesta a fost izbit cu putere de un TIR, pe DN7.

Se pare că artistul de numai 30 de ani se afla la volanul autoturismului său, atunci când a adormit și a fost lovit cu putere de un TIR. Din păcate, echipajele de salvare ajunse de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Dumitru Stroie.

Cine a fost Dumitru Stroie

Dumitru Stroie era un cunoscut interpret de muzică populară, iar de ceva timp, toate păreau să meargă perfect în viața lui. După numai 2 luni de relație, artistul se căsătorise cu colega lui de breaslă, Claudia Olaru, iar împreună aveau o afacere, respectiv un magazin de produs bio sibiene.

Cei care l-au cunoscut pe Dumitru Stroie sunt în stare de șoc.

„A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!”, a fost mesajul postat de artistul Sebastian Stan, nașul de cununie al celor doi, în social media.