Doliu în lumea televiziunii de la noi! Un cunoscut jurnalist a murit fulgerător: “Sus, acolo, te așteaptă tata și mama care te-au iubit enorm”

Publicat: 20/01/2020 | 13:55

Este doliu în lumea televiziunii de la noi! După moartea regretatei Cristina Țopescu, un cunoscut jurnalist de la TVR a murit fulgerător și a lăsat în urma lui multă durere și lacrimi. El are o fiică, în vârstă de 19 ani, de care era tare mândru și pe care de acum o va veghea și o va ocroti de pe cealaltă lume. 

Valentin Gheorghiu a murit fulgerător

Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit fulgerător seara trecută – la câteva zile după ce a avut loc ceremonia de incinerare a Cristinei Țopescu. El era cameraman la TVR, unde avea mulți colegi tineri pe care îi învăța meserie. Aceștia, alături de rude și prieteni sunt împietriți de vestea cutremurătoare a morții sale. Unica lui fiică nu își revine din șocul suferit în urmă cu ore bune, când tatăl ei a încetat din viață. Despre fata lui, el spunea adesea că: “este cea mai frumoasă urmă lăsată de mine pe această lume”.

“Dumnezeu să te așeze în loc bun dragul meu, Gheorghiu Valentin… vărul meu ,Vali… O să ne lipsești om bun… ai grijă de noi. Te asteaptă tata și mama care te-au iubit mereu… o sa dai și de Costin… gașca mare sus, acolo… Mă întrebase cineva de curând dacă pleacă trenul din gară… păi, uneori mai și pleacă… atunci realizam cât de mult contează fiecare clipă… important este, cred, să trăim frumos și să ne iubim. Te iubesc! Condoleante familiei!”, a scris Roxana-Alina Mocanu, una dintre verișoarele jurnalistului.

Deocamdată, nu se știe cauza decesului cameramanului Valentin Gheorghiu.

“Cu foarte multă tristețe am primit vestea decesului fostului meu coleg și prieten din TVR, Gheorghiu Valentin (Bursucul)! Acest om absolut fabulos îmi însenina fiecare zi de lucru, mereu avea zâmbetul pe chip și o glumă pregătită! Un om care pur și simplu radia de optimism și veselie molipsitoare… Se spune că Dumnezeu mai ține Pământul până când numărul îngerilor căzuți va fi înlocuit cu numărul îngerilor chemați dintre noi! Cineva se cam grăbește în Ceruri… Rămas bun, prieten drag?!”, “Off, incredibil! Atât de repede ?, om frumos”, “Noi, teveriștii, am pierdut unul dintre cei mai omenoși colegi, unul dintre cei mai săritori: «Hai, dă-mi și mie sunetist, că e filmare importantă!»”, “Niciodată nu spunea nu, deși toți ne prăbușeam în capul lui, niciodată nu îl apucau furiile, deși a compune și a distribui echipe de filmare pentru o televiziune întreagă e ridicător de peri pe ceafă. Bursucule (Gheorghiu Valentin), să te odihnești. Îți vom duce dorul”, “Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!” sunt cinci dintre mesajele apărute pe Facebook la scurt timp după ce s-a aflat de moartea cameramanului.

Valentin Gheorghiu era împătimit al motociclismului, dar și a plimbărilor la munte.