Doliu în lumea sportului din România! S-a stins din viață la numai 38 de ani: „Sincere condoleanțe familiei”

Publicat: 04/06/2020 | 09:35

Este o zi tristă pentru toți iubitorii de sport. S-a stins din viață Mihai Lazăr, managerul naţionalei masculine de rugby în şapte. Acesta a a decedat la vârsta de doar 38 de ani, iar anunțul a fost făcut chiar de forul naţional de profil, pe pagina de Facebook. 

Mihai Lazăr, managerul naţionalei masculine de rugby în şapte a murit la vârsta de numai 38 de ani. În urma tragediei, Federația Română de Rugby a transmis un mesaj de condoleanțe.

NU RATA – DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ! UNUL DINTRE CEI IUBIȚI SCRIITORI DIN LUME A MURIT LA 67 DE ANI

”Federaţia Română de Rugby îşi exprimă regretul faţă de dispariţia fulgerătoare a lui Mihai Lazăr, la doar 38 de ani. Membru al familiei Ovalului românesc, Mihai a fost manager al echipei naţionale de rugby 7 masculin, fiind alături de băieţi inclusiv la promovarea din Trophy în GPS, în 2018. De asemenea, a fost manager al mai multor loturi naţionale de juniori. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a transmis FR Rugby, pe Facebook, acolo unde s-a și postat o fotografie a echipei cu Mihai Lazăr.

Mihai Lazăr a încetat din viață marți, iar trupul acestuia a fost depus ieri la Capela Cimitirului Sf. Vineri de pe Calea Griviţei nr. 202 din Bucureşti, notează dcnews.ro.

Doliu și în lumea fotbalului, după ce a murit Gabi Fulga

Zilele trecute, fostul fotbalist Gabi Fulga a încetat din viață la vârsta de 59 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Acesta locuia în Bacău, acolo unde se stabilise după ce s-a retras din activitate.

CITEȘTE ȘI – DOLIU ÎN SHOWBIZ! SOȚUL VEDETEI DE LA NOI A MURIT

Gabi Fulga ar fi împlinit 60 de ani pe 22 august. El s-a născut localitatea vrânceană Tâmboiești. La începutul anilor ’90, fostul fotbalist a luat drumul Ceahlăului Piatra Neamț, iar după retragerea din activitate, el s-a stabilit în Bacău, unde și-a găsit și sfârșitul.