Doliu în lumea presei! O jurnalistă de la Agerpres s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani

Publicat: 11/06/2020 | 16:30

Este doliu în lumea presei. În această dimineață s-a stins din viață jurnalista Paula Neamțu. Aceasta a pierdut lupta cu o boală grea, cu care se confrunta de ceva timp.

Paula Neamțu, a decedat în această dimineață, la ora 8.51, la doar 52 de ani, pe un pat de spital din Timișoara, anunţă expressdebanat.ro. O boală grea, ce a avut o evoluție rapidă a răpus-o pe femeie.

Paula Neamţu s-a născut pe 23 aprilie 1968 şi a terminat Facultatea de Jurnalism din Timişoara. Cu o experienţă bogată în presă, ea a lucrat aproape 20 de ani la agenţia de presă a statului şi a transmis din teatrul de operaţiuni din Irak în anul 2004.

Ultima știre pe care Paula Neamțu a redactat-o este dată cu două zile înainte de a se stinge din viață. (CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU A MURIT! ANUNȚUL FĂCUT DE POLIȚIE ÎNAINTE DE AUTOPSIE)

Cei care au lucrat cu Paula Neamțu, spun despre aceasta că a fost o colegă iubită şi o prietenă devotată, o fire mereu optimistă şi nu în cele din urmă, o  luptătoare. (VEZI ȘI: DOLIU ÎN TEATRU. UNUL DINTRE CEI MAI IUBIȚI ACTORI DE LA NOTTARA A MURIT DUPĂ O LUNGĂ SUFERINȚĂ)

Ceremonia de înmormântare a jurnalistei va avea loc sâmbătă, la ora 13,30, la Cimitirul 7 din Reşiţa, Strada Caraiman.

„Paula Neamțu a fost un model de jurnalist pentru tinerii din presa reșițeană. Și-a făcut debutul în presa scrisă, după care și-a impus vocea pe unde radio, reflectând actualitatea cărășeană în calitate de corespondent la Radio Timișoara, unde a activat peste 20 de ani, dar și ca reporter în prima echipă redacțională de la Radio Reșița.

Din anul 2001 a fost corespondent în județul Caraș-Severin pentru agenția națională Agerpres. Pentru a completa viața de jurnalist, a activat în anul 2004 în calitate de corespondent din zone de conflict, transmițând din Al Nassyriah, din sudul Irak-ului”, a transmis astăzi Radio Timișoara.