Doliu în lumea muzicii populare! Simion Pop s-a stins din viață. „Nu îmi vine să cred!”

Publicat: 15/04/2021 | 09:31

Lumea muzicii populare este în doliu. Artistul Simion Pop s-a stins din viață în urmă cu o zi. Veste tragică a decesului a fost făcută publică de colega de breaslă a cestuia, Saveta Bogdan.

Simion Pop, artist de muzică populară, s-a stins din viață în urmă cu o zi. Se par că de ceva ani acesta era măcinat de o boală grea, cancer. Deși a luptat cât a putut cu boala, în cele din urmă trupul său a cedat.

Vestea tristă a fost făcută publică de Saveta Bogdan. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își exprimă regretul. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN SHOWBIZ-UL INTERNAȚIONAL! RAPPERUL DMX S-A STINS DIN VIAȚĂ)

 „Cu adâncă durere am aflat de trecerea la cele veșnice a consăteanului meu, marele interpret Simion Pop! Nu îmi vine să cred! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris Saveta Bogdan  pe Facebook.

De-a lungul timpului, Simion Pop a avut mult de luptat cu boala ce îl măcina. În anul 2017, acesta a privit cu durere cu Denisa Răducu a fost răpus de aceeași boală.

„Dacă ne punem atenţia toţi pentru Denisa, pentru toţi bolnavii, o să fie bine. Atenţia e mai puternică decât orice. Gândul curat, compasiunea şi iubirea”, a transmis atunci Simion Pop.

(VEZI ȘI: DOLIU ÎN LUMEA MUZICII. A MURIT RUXANDRA ARZOIU, LA NUMAI 59 DE ANI)

 

Sursa foto: Facebook