Doliu în lumea muzicii. Lexii Alijai a murit la doar 21 de ani în prima zi din 2020. Cauza morții suspecte a cântăreței

Publicat: 02/01/2020 | 13:38

Lumea muzicii din Statele Unite ale Americii este în doliu. În urmă cu câteva ore a fost confirmată moartea rapperiței Lexii Alijai, care s-a produs în mod suspect la 21 de ani. Rudele, prietenii și fanii sunt îngenuncheați de suferință… unii dintre ei au așternut mesaje cutremurătoare pe rețelele de socializare. 

Cântăreața Lexii Alijai a murit la doar 21 de ani

Cântăreața de muzică rap Lexii Alijai s-a stins fulgerător la doar 21 de ani, iar moartea ei a adus multă durere în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o și îi ascultau muzica. Anunțul trist a fost făcut public de verișoara ei, artista Raeisah Clark.

„Eşti o adevărată legendă. Odihneşte-te în paradis, nu te vom uita niciodată. Nu mai am cuvinte… Frumoasa mea verişoară atât de talentată şi cu un suflet unic. Este prea devreme”, a scris Raeisah Clark pe pagina sa oficială de Facebook.

Decesul a survenit în cursul zilei de ieri, 1 ianuarie 2010, și, până la momentul redactării acestui articol, nu au fost dezvăluite cauzele morții. Lexii Alijai a fost activă pe reţelele de socializare cu doar câteva ore înainte să părăsească pentru totdeauna această lume, relatează observator.tv.

În plină ascensiune, Lexii Alijai şi-a lansat primul album de studio, „Growing Pains” în septembrie 2017. Tânăra artistă a colaborat în 2015 cu Kehlani la melodia „Jealous”, care a ajuns pe locul 36 în topurile americane.