Doliu în lumea muzicii! „Gigi” Marga s-a stins din viață la 91 de ani: „O soartă nedreptă a făcut să nu aibă parte nici măcar de o ceremonie funerară”

Publicat: 10/06/2020 | 11:59

Cântăreața Georgeta Marga, o artistă celebră a muzicii românești, s-a stins din viață la 91 de ani. Din păcate, deși în tinerețe s-a bucurt de un real succes și multă admirație din partea fanilor, la înmormântarea nu a asistat decât familia sa. 

„Gigi” Marga s-a stins pe un pat de spital din New York, oraș în care era stabilită de mulți ani.

CITEȘTE ȘI: Breaking! Vloggerul Colo a fost reţinut, după ce a fost audiat la secția 9 de Poliție. Alexandru Bălan răspunde în fața legii pentru mărturisirile șocante făcute în online

„O veste tristă. Azi, 9 iunie 2020, în jurul orei 9 A.M., a plecat să le cânte îngerilor marea noastră artistă Georgeta „Gigi” Marga. Avea 91 de ani împliniţi pe 22 aprilie a.c. şi s-a stins pe un pat de spital din New York, după ce supravieţuise pandemiei cu Corona Virus.

Am împărţit scena în urmă cu mai bine de 40 de ani, am făcut turnee împreună, iar destinul a făcut să ne reîntâlnim în America, unde m-am îngrijit personal să aibă o bătrâneţe decentă, deşi Gigi a rămas tânără întotdeauna prin spiritul şi cântecele ei.

CITEȘTE ȘI: Halucinant! Un român a fost găsit într-o stare de incoerență la volanul unui tir în Belgia. Polițiștii au crezut că este beat, însă…

Pot să vă spun că nu am cunoscut vreodată o artistă atât de generoasă. Ne-a dăruit totul, a adus bucurie în sufletele a milioane de romani şi nu a cerut niciodată ceva în schimb.

Gigi s-a stins la fel de modest cum a trăit şi o soartă nedreaptă a făcut să nu aibă parte nici măcar de o ceremonie funerară de rămas bun, pe care ar fi meritat-o din plin. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace”, a scris, pe Facebook, Culian Grigore Luca.