Doliu în lumea muzicii. A murit Alan Merrill, răpus de coronavirus

Publicat: 30/03/2020 | 14:21

Zi tristă pentru fanii piesei „I Love Rock and Roll”. Compozitorul acesteia, Alan Merrill a murit la vârsta de 69 de ani, răpus de coronavirus. 

Alan Merrill a murit la vârsta de 69 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta și-a dat ultima suflare la New York, din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Vestea că marele compozitor al melodiei I love Rock and Roll s-a stins din viață a dat-o chiar fiica ei, pe unul dintre conturile sale de pe rețelele de socializare.

STARE de URGENȚĂ | Sancțiuni acordate celor care nu respectă ordonanța militară în sectorul 4

Atât fiica marelui Alan Merrill, familia lui, dar și fanii sunt devastați de pierderea suferită și cu greu își găsesc cuvintele.

”Tu ai fost mai mult decât tatăl meu. Tu ai fost cel bun prieten al meu. Tu ai fost unul la un million. Tu ai fost mereu acolo. Ce voi face eu acum fără tine? Sunt pierdută. Tată te iubesc foarte mult, această durere este insuportabilă. Te iubesc pentru totdeauna”, a scris fiica lui Alan Merrill, pe Facebook.

Alan Merrill s-a născut în anul 1951, pe 19 februarie. Deși a venit pe lume în New York, acesta a trăit în Elveția, Japonia și Los Angeles. Alan a fost scriitor, model, actor, solist și chitarist. Piesa I Love Rock and Roll a fost înregistrată de trupa Arrows în anul 1975 și aceasta este piesa pe care a compus-o și care i-a adus notorietate.