Doliu în lumea muzicală! Celebrul cântăreț, Chris Trousdale, a decedat din cauza coronavirusului

Publicat: 03/06/2020 | 23:17

Cântărețul Chris Trousdale, membru al formației Dream Street, a murit la vârsta de doar 34 de ani din cauza virusului COVID-19.

Artistul s-a stins din viață marți seară la un spital din Burbank, California. Anunțul tragic a fost făcut de un membru al familie. După o luptă grea cu virusul și din cauza unor complicații, trupul artistului a cedat. (CITEȘTE ȘI: SALMAN KHAN, ÎN DOLIU DUPĂ MOARTEA UNEI PERSOANE IMPORTANTE DIN VIAȚA LUI, RĂPUSĂ DE CORONAVIRUS. MESAJUL TRANSMIS DE IULIA VÂNTUR)

Chris Trousdale a fost un om al scenei, a iubit muzica și nu se vedea făcând altceva. Și-a început cariera de mic. În anul 1999 cântărețul s-a alăturat trupei „Dream Street”, alături de Jesse McCartney, Greg Raposo, Matt Ballinger și Frankie Galasso. Însă trupa s-a despărțit în anul 2002, din cauza conflictelor apărute între cântăreți și manager. (VEZI ȘI: DOLIU URIAȘ ÎN LUMEA MUZICALĂ! A MURIT CÂNTĂREȚUL MORY KANTÈ, DEVENIT CELEBRU PUBLICULUI INTERNAȚIONAL CU PIESA „YEKE YEKE”)

Însă, acest lucru nu l-a descurajat pe Chris Trousdale. După ce trupa s-a despărțit acesta și continuat cariera la Hollywood. A apărut în mai multe seriale Disney, ca „Shake It Up” și „The soap Days of Our Lives”. Mai apoi în anul 2012, cântărețul a participat la The Voice, însă deși nu a a reușit să tracă de etapa audițiilor, a continuat să viseze. Așa că în anul 2019, revine în muzică și lansează hitul “Summer”