Doliu în lumea muzicală! A murit Yohan, un artist K-pop de numai 28 de ani

Publicat: 18/06/2020 | 10:19

Este din nou zi de doliu în lumea muzicală. Yohan, un artist K-pop de numai 28 de ani s-a stins din viață într-un mod misterios. 

Yoha, un tânăr component al unei trupe de K-pop a murit în mod subit, la numai 28 de ani. Vestea a venit ca un fulger pentru iubitorii genului muzical, mai ales ținând cont de faptul că acesta era și extrem de tânăr. Kim Jeong-hwan, cunoscut ca Yohan în Coreea de Sud, făcea parte din trupa de K-pop TST și, potrivit The Guardian, decesul său a fost anunțat de casa de producție cu care colabora, KJ Entertainment.

NU RATA – DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI MONDIAL! UN CAMPION A FOST RĂPUS DE LEUCEMIE

„Ne pare rău că trebuie să transmitem cea mai nefericită și tristă veste. Pe 16 iunie, componentul trupei TST Yoahn a părăsit lumea aceasta. Familia sa este în doliu”, a transmis casa de producție a trupei, după cum mai informează sursa citată.

Pentru moment, cauza morții tânărului artist nu este cunoscută, mai relatează The Guardian.

Alte 3 decese misterioase, în lumea K-pop

Yohan nu este, din păcate, singurul artist din lumea K-pop care și-a pierdut viața. În ultimele 3 luni, alți 3 cântăreți ce aparțin acestui gen muzical au murit, în condiții misterioase. Nu doar iubitorii genului K-pop au avut de suferit din cauza pierderii artiștilor, ci și în lumea filmului a fost doliu.

CITEȘTE ȘI – DOLIU LA PRO TV! A MURIT OVIDIU DANCI, BALERINUL DE LA DANSEZ PENTRU TINE

Actorul Cha In-ha (27 de ani) a fost găsit decedat în locuinţa sa în luna decembrie a anului trecut, la scurt timp după ce Goo Hara, o altă cântăreață de K-pop de numai 28 de ani, a murit în condiții suspecte. Sulli, o altă artistă K-pop a murit anul trecut, în luna octombrie, după ce luase atitudine publică împotriva hărţuirii în mediul online. În cazul ei se pare că ar fi fost vorba de sinucidere.