Doliu în lumea fotbalului american! Fostul jucător, Donald Caldwell, a fost împușcat mortal

Publicat: 08/06/2020 | 14:34

Lumea sportivă este în doliu, în urma unei tragedii. Fostul jucător de fotbal, Donald Caldwell, s-a stins din viață. Bărbatul a fost împușcat mortal .

Donald „Reche” Caldwell, în vârstă de 41 ani, fost jucător în Liga profesionistă de fotbal american (NFL), a fost împuşcat mortal în timpul unei tentative de jaf, informează L’Equipe, citată de Agerpres. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI DIN ROMÂNIA! S-A STINS DIN VIAȚĂ LA NUMAI 38 DE ANI: „SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI”)

Fostul jucător a debutat sub culorile universităţii din Florida, iar mai apoi, timp de șase sezoane a evoluat în NFL pe postul de „wide receiver”, sub culorile formaţiilor San Diego Chargers, New England Patriots şi Washington Redskins, între 2002 şi 2008.

Cariera lui Donald Caldwell a fost unu strălucită, în cursul sezonului 2006, el a fost desemnat cel mai bun „receiver” al lui Patriots, cu un total de 760 yarzi câştigaţi. În același an, gruparea din New England a ajuns până în finala Conferinţei de Est a NFL, fiind învinsă de Indianapolis Colts, care s-a impus ulterior în Super Bowl.

Firul tragic al evenimentelor

Data de 6 iunie a fost fatală pentru Donald, chiar de ziua lui de naștere, celebrul jucător a fost împușcat  mortal. Potrivit informațiilor de la New York Post, acesta se afla în fața casei sale din Tampa, Florida, atunci când a fost atacat de doi bărbați. (VEZI ȘI: DOLIU ÎN LUMEA FOTBALULUI DIN ROMÂNIA. A MURIT GABI FULGA, DUPĂ CE CORPUL SĂU A CEDAT ÎN FAȚA BOLII NEMILOASE)

Donald Caldwell  a fost împușcat în picior și în piept, iar în timp ce era transportat la spital a decedat. În acest caz s-a deschis o anchetă, iar polițiștii continuă cercetările. Din ultimele informații, se pare că, a fost vorba despre o reglare de conturi sau un jaf.

„A fost un om bun, care zâmbea tot timpul. Era gata să ajute pe oricine. Şi-ar fi dat şi cămaşa de pe el, dacă i-o cereai”, a declarat mama sportivului pentru New York Post.