Doliu în lumea cinematografiei! Actrița Lisa Banes s-a stins din viață în urma unui accident

Publicat: 15/06/2021 | 22:35

Actrița Lisa Banes s-a stins din viață. Vedeta americană se afla de mai multe zile în spital în urma unui accident. Din păcate, în cele din urmă, pentru ea nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

În urmă cu aproape două săptămâni, actrița Lisa Banes în vârstă de 65 de ani a fost victima unui accident în Manhatten.  Acesta a fost lovit de trotinetă electrică lângă centrul cultural Lincoln Center. În urma incidentului, vedeta a fost dusă de urgență la spital și a suferit un traumatism cranian. (CITEȘTE ȘI: DOLIU LA HOLLYWOOD. ACTORUL NED BEATTY A MURIT LA 83 DE ANI! CARE ESTE CAUZA DECESULUI)

Cel care a provocat incidentul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, iar după ce a lovit-o pe actriță a fugit de la locul faptei. Din păcate, lovitura suferită a fost fatală pentru Lisa Banes.

„Suntem cu inima frântă în urma morţii tragice şi lipsite de sens a Lisei. A fost o femeie plină de spirit, de gentileţe, de generozitate şi dedicată muncii sale, pe scenă sau în faţa camerelor de filmat, dar şi mai mult familiei sale şi prietenilor ei”, a declarat agentul ei, David Williams, citat de NBC.

De-a lungul timpului Lisa Banes a jucat în numeroase filme, iar printre cele mai cunoscute se numără sitcom-urile ”Roseanne”, dar și producții teatrale, pe Broadway. Cele mai notabile roluri în cinema ale sale au fost „Gone Girl”, dar și comedia „Cocktail” din 1988.

(VEZI ȘI: DOLIU ÎN SUA. RAPPERUL LIL LOADED S-A SINUCIS! AVEA DOAR 20 DE ANI)

 

Sursa foto: Instagram