Doliu în Huși! A murit una dintre cele mai apreciate profesoare

Publicat: 31/07/2020 | 16:53

Adriana Alecu, fost director al Școlii “Ion Creangă”, numărul 2, după cum era cunoscută în vremea activității sale, dar și coordonator al Clubului Elevilor s-a stins din viață.

Adriana Alecu a fost una din cele mai îndrăgite și respectate profesoare din Huși. Foarte multe cadre didactice au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, semn că doamna Adriana Alecu a lăsat amintiri frumoase în urma sa.

Scriitoarea Lina Codreanu și-a arătat regretul amarnic la aflarea veștii: “Un caracter puternic, o ținută exemplară, profesionalism și urbanitate. Domnul s-o odihnească”.

Profesoara Geta Vîrnă a scris, de asemenea, un mesaj emoționant: “O profesoarã exemplară, de o frumusețe atât fizică, cât și sufletească! În clasele V – VIII am fãcut Limba Română cu dumneaei. Dumnezeu să o odihneascã în pace”. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, MĂRTURISIRI ȘOCANTE PE INSTAGRAM: ”EU ȘIU CUM ESTE SĂ NU AI CE MÂNCA SAU SĂ MĂNÂNCI DIN GUNOI”)

Profesoara Aurora Blesneag a transmis, de asemenea, un gând personal: “A plecat prea devreme, dar va trăi mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și liniște”.

Adriana Alecu a murit