Doliu în fotbalul românesc. A murit Mircea Bolba, fost component al echipei naționale

Publicat: 06/01/2021 | 22:12

Este zi de doliu în fotbalul românesc! Mircea Bolba, fost component al echipei naționale s-a stins din viață la numai 59 de ani, în urma unor probleme de sănătate, dar și în urma infectării cu COVID-19.

Mircea Bolba, fost component al echipei naționale de fotbal a murit la numai 59 de ani. În urma tragediei care a îndoliat lumea sportului românesc, echipa națională a transmis un mesaj prin intermediul căruia și-a exprimat părerea de rău.

„A obținut locul 3 la Mondialul U20 din 1981. Condoleanțe familiei și celor apropiați!”, este mesajul echipei naționale, după moartea lui Mircea Bolba. În cariera sa, acesta a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua, Poli Timișoara și Inter Sibiu.

Medicii nu au mai putut să-l salveze pe fostul fotbalist

Mircea Bolba era internat de câteva săptămâni într-un spital din Satu Mare din cauza unor probleme de sănătate, iar între timp s-ar fi infectat și cu virusul Covid-19, potrivit Liga2.ro. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva, iar Mircea Bolba a murit la vârsta de 59 de ani.

„Astăzi, simbolul Olimpiei, Mircea Bolba a devenit, prea devreme, legendă. A fost alături de clubul pe care l-a iubit până în ultima clipă.S-a dus in lumea celor drepți așa cum știm că și-a dorit: ca antrenor al Olimpiei. Avea planuri mari, pentru anul centenar și se angajase cu pasiune la reconstrucția Olimpiei. Pierdem un mare fotbalist, un antrenor dăruit și mai ales un Olimpist adevărat… Promitem să îi cinstim memoria cum se cuvine și să nu îl uităm niciodată”, au scris pe site-ul oficial cei de la Olimpia Satu Mare.