Doliu în Focșani! Ionuț Lățcan, nepotul fostului primar, a murit din cauza coronavirusului la doar 42 de ani

Publicat: 07/01/2021 | 14:53

Ionuț Lățcan, nepotul fostului primar din Focșani, s-a stins din viață la doar 42 de ani din cauza coronavirusului. În ultimele două zile, el a fost intubat deoarece starea lui de sănătate se înrăutățise.

Ionuț Lățcan era economist, șeful serviciului aprovizionare la Electrica Muntenia Nord-Secția de Distribuție a Energiei Electrice( SDEE) Focșani. Pe 29 decembrie, el a fost diagosticat pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat la Institutul Matei Balș din Capitală.

Starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost intubat în ultimele două zile de viață. Din păcate, însă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Ionuț Lățcan era căsătorit, avea doi băieți, iar astăzi ar fi împlinit 42 de ani. Partidul Național Liberal Vrancea și-a exprimat regretul la aflarea veștii și a transmis un mesaj de condoleanțe.

”Partidul Național Liberal Filiala Vrancea transmite un mesaj de susținere și sincere condoleanțe familiei Lățcan, în aceste clipe dureroase pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care a fost Ionuț Lățcan. Om deosebit, familist convins, profesionist desăvârșit, Ionuț Lățcan a fost un coleg liberal integru și devotat, un om de nădejde pentru toți cei care au interacționat cu el.

Pe 7 ianuarie 2021, Ionuț Lățcan ar fi împlinit 42 de ani. O vârstă la care mai avea multe de spus atât pe plan profesional, cât și personal. Rămân în urma sa o soție deosebită și doi copii minunați. Îi vom păstra o vie amintire! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Să-i fie țărâna ușoară!”, este mesajul transmis de Partidul Național Liberal Vrancea.