Doliu în familia regelui Cioabă! Fratele și cumnata acestuia au fost răpuși de noul coronavirus

Publicat: 01/04/2020 | 17:04

Gogu Mihuțescu, fratele primului rege al romilor din Sibiu, Ioan Cioabă, și soția lui au murit în aceeași zi, la doar câteva ore distanță. Femeia fusese diagnoticată pozitiv cu noul coronavirus, iar soțul său era doar suspect. Familia regelui trece prin momente cumplite.

Gogu Mihuțescu avea 70 de ani, iar soția lui avea 68 de ani. Cei doi soți fuseseră plecați timp de aproape trei săptămâni în Turcia și când s-au întors au început să aibă simptome specifice coronavirusului.

„Soția lui este confirmată cu coronavirus, încă de sâmbătă seara. A avut coronavirus și cadrele medicale care au dus-o vineri cu salvarea sunt acum în izolare. Ea a fost intubată, am stat câteva zile, am așteptat, am crezut că își revine, dar în final a decedat. Între timp și sotul a fost internat, chiar cu o zi sau două înaintea femeii. Avea probleme medicale, făcea dializă. S-a agravat și starea lui și a murit luni. Era suspect”, a declarat Dorin Cioabă pentru Ora de Sibiu.

CITEȘTE ȘI: STARE de URGENȚĂ | Viorica Dăncilă, apel către ministrul Educației: Nu se mai

Gogu Mihuțescu, confirmat cu coronavirus post-mortem

Gogu Mihuțescu a murit pe data de 30 martie 2020. La o zi după deces, pe data de 31 martie 2020 a venit și rezultatul testului pentru coronavirus, care a confirmat că liderul rrom contractase și el virusul. El suferea de insuficiență renală cronică cu dializă, boală cardiovasculară.

Gogu Mihuțescu, fratele regelui Cioabă