Doliu în Constanța. Medicul Mihaela Irina Bitoleanu a murit într-un groaznic accident auto pe A2

Publicat: 27/12/2020 | 10:25

Medicul endocrinolog Mihaela Irina Bitoleanu, unul dintre cei mai cunoscuți din Constanța și-a pierdut viața în urma unui accident auto care s-a produs în ajunul Crăciunului.

Pe pagina de Facebook a medicului a fost postat și un mesaj în acest sens, iar prietenii, familia și apropiații sunt în stare de șoc din cauza dispariției subite a Mihaelei Irina Bitoleanu

“Noaptea de ajun a venit cu cea mai cumplită veste, doamna doctor Bitoleanu Mihaela-Irina s-a stins din viață, în urma unui tragic accident. Dumnezeu să o ierte! Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu“, se arată în mesajul postat, citat de focuspress. 

Mesaje prietenilor

Și prietenii medicului au postat, la rândul lor, mesaje prin care anunțau tragicul incident. „O altă veste proastă și neașteptată: prietena mea, Irina Bitoleanu, a plecat! Draga mea, Dumnezeu sa te aibă în pază, suflet bun! Și da, Doamne, putere părinților și copiilor ei!”, a scris, pe Facebook, muzeograful Lavinia Dumitraşcu.

“Mihaela Irina Bitoleanu- fire sensibilă, veselă, exuberantă, medic endocrinolog, cu un înalt profesionalism dedicată meseriei. Este o pierdere neaşteptată şi dureroasă pentru comunitatea endocrinologilor constăţeni. Colegii şi prietenii sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe“, susţine prof.dr.Eduard Circo, medic endocrinolog.

Cumplita veste despre medicul endocrinolog a fost confirmată şi de o vecină a acesteia, care spune că nenorocirea s-a petrecut pe Autostrada A2. Conform cunoscuţilor medicului, ar fi vorba despre accidentul petrecut joi seară, 24 decembrie.

Citește și: Tânără fotbalistă din Arad, spulberată de tren chiar în ziua de Crăciun. Alice avea doar 21 de ani

Cum s-a petrecut tragedia

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Călărași, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, la kilometrul 80, pe sensul de mers spre București. Un autoturism cu doi ocupanți s-a răsturnat, după ce a lovit un câine.

Așa arata mașina după accident

În urma impactului autovehiculul a lovit parapetul de protecție apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți au rămas încarcerați. Au intervenit din partea ISU Călărași o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD iar din partea SAJ Călărași o ambulanță C2 (echipaj medical de urgență cu medic) și o ambulanță B2 (echipaj medical de urgență cu asistent).

După extragerea victimelor s-a constatat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta, în vârstă de 12 ani. Acesta a fost transportat de ambulanța C2 la un spital din București.

Nu rata: Crimă în seara de Crăciun. După ce a băut la masa de sărbători, un bărbat din Argeș și-a înjunghiat un rival