Doi tineri “au dat de furcă” polițiștilor din Vaslui. Au ajuns, imediat, în carantină, sub pază!

Publicat: 25/03/2020 | 11:45

Peste 160 de polițiști au acționat, în cursul serii de 23 martie, pe raza județului Vaslui pentru prevenirea și combaterea răpândirii infecțiilor cu COVID-19. Vizate au fost persoanele care, deși era trecut de ora 22:00, umblau pe stradă, deși nu aveau nicio urgență. Spre exemplu, doi tineri care trebuiau să fie în izolare, au fost prinși în aer liber. Aceștia au fost rapid mutați în carantină instuționalizată.

VEZI AICI: RAED ARAFAT ȘI MARCEL VELA, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ROMÂNI: ESTE VORBA DE ORDONANȚA MILITARĂ VIDEO

Polițiștii au aplicat patru amenzi, în valoare totală de 16.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de combatere a infecției cu coronavirus, anunță vremeanoua.ro. Până în prezent, la nivelul județului Vaslui, sunt în carantină instituționalizată un număr de 60 de persoane, iar 1.858 de persoane sunt în izolare la domiciliu.

Au murit, deja, 13 persoane în România

Altfel, pe data de 25 martie, a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane din România infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie din județul  Caras-Severin în vârstă de 72 de ani tranferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din  data de 21/03/2020. Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

NU RATA: ALIAT-SURPRIZĂ PENTRU ROMÂNIA ÎN LUPTA CU CORONAVIRUSUL. ADRIAN STREINU-CERCEL A FĂCUT ANUNȚUL. “VIRUSULUI NU ÎI PLACE. E POSIBIL SĂ AVEM O ÎNCETINIRE!”