Doi soți din Teleorman s-au trezit cu hoții peste ei, în casă. Bătuți și jefuiți, oamenii au ajuns la spital

Publicat: 28/01/2020 | 13:36

Doi soți din Teleorman au crezut că nu vor mai scăpa cu viață după ce s-au trezit cu hoții peste ei în casă. Trei indivizi mascați i-au amenințat, i-au bătut și apoi le-au furat banii pe care îi aveau în locuință și s-au făcut nevăzuți. (VEZI ȘI: SCENE DE GROAZĂ LA BRĂILA! TREI ADOLESCENȚI, ATACAȚI CU UN CUȚIT DE DOI TINERI)

Când tâlharii au dispărut, oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Poliția are deja un cerc de suspecți. Tâlhăria s-a petrecut, luni seară, în comuna Mârzănești din județul Teleorman. Oamenii au sunat la poliție și au cerut ajutor după ce au fost bătuți și jefuiți.

I-au amenințat cu cuțitul

Imediat, la fața locului au ajuns oamenii legii. Aceștia au stabilit că, în timp ce se aflau în locuință, cei doi soți din Valea Părului, comuna Mârzănești, cu vârsta de 71, respectiv 64 de ani, au fost agresați fizic de către persoane necunoscute și, sub amenințarea unui cuțit, le-a fost sustrasă o importantă sumă de bani.

Victimele au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital, la acest moment fiind în afara pericolului. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorilor. A fost constituit un cerc de suspecți, activitățile desfășurându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria. (CITEȘTE AICI: CUNOSCUTUL MANELIST A FOST TÂLHĂRIT CU UN BRICEAG LA O NUNTĂ)