Doi puști din Giurgiu au furat cataloagele din cancelarie ca să își motiveze absențele și să-și modifice notele

Publicat: 20/02/2020 | 13:59

Doi puști, de 12 și 16 ani, ambii din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, sunt cercetați de polițiști după ce au pătruns în incinta unei școli din localitate, de unde au sustras patru cataloage și patru condici de prezență a cadrelor didactice. (VEZI ȘI: ZECE CATALOAGE ALE UNUI LICEU DIN IAȘI AU FOST INCENDIATE DE UN TÂNĂR)

Polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 6 Mihăilești au fost sesizați, miercuri, de către un cadru didactic, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei școli din comuna Ogrezeni, de unde au sustras mai multe cataloage școlare.

Au forțat o fereastră și au intrat în școală

La fața locului, polițiștii au constatat că făptașii pătrunseseră prin forțarea unei ferestre în incinta școlii, iar, dintr-un dulap, care se afla în cancelaria subunității școlare, au sustras patru cataloage și patru condici de prezență a cadrelor didactice, după care au părăsit școala.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi tineri de 12 și 16 ani, ambii din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu. Luați la întrebări, cei doi au spus că au furat cataloagele pentru a motiva câteva absențe și pentru modificarea unor note. Teribilismul celor doi îi va trimite în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale față de ei. (CITEȘTE AICI: TREI ELEVI AU FURAT CALCULATORUL DIN CANCELARIE)