Doi noi concurenți se alătură echipei Războinicilor de la Survivor. Un sexy-polițist de la rutieră și o cântăreață, pregătiți să îi învingă pe Faimoși. FOTO

Publicat: 29/04/2021 | 22:47

Patru noi concurenți au intrat, pe 29 aprilie, în competiția Survivor România. Andreea Lobdă și Adrian Cuc se alătură Faimoșilor, iar Andreea Damian și Bogdan Uruc intră în echipa Războinicilor.

Bogdan Urucu este din Pitești, însă de 13 ani locuiește în București. În vârstă de 32 de ani, tânărul este absolvent al Facultății de Drept și este pasionat de sport și motociclism.

De profesie polițist la rutieră, dar crescut de un arbitru și instructor de înot, războinicul spune că și-a dorit din totdeauna să participe la Survivor România și e sigur că va face față provocărilor.

Citește și: Cine sunt ultimii doi Faimoșii care au intrat în comperiția de la Survivor. Un influencer și o acriță, gata să înfrunte provocările

Andreea Damian și Bogdan Uruc ( sursa foto Instagram )

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc.

Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”, a spus noul concurent din echipa Războinicilor.

Bogdan Urucu este model, actor în reclame și videoclipuri. El a avut apariții în clipurile unor mari artiști din România, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Balan.

Adelina Damian este pasionată de muzică

Andreea Damian s-a născut la Galați și este pasionată muzică. În vârstă de 28 de ani, noua concurentă este antreprenor, interpret și compozitor.

A debutat în industria muzicală alături de băieții de la Akcent, Mihai și Sorin, cu care a susținut concerte în Asia și Nordul Africii. Prima piesa compusă și interpretată integral de artistă este este intitulată „Haya”.

„Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență.

Este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești”, a declarat Adelina Damian înainte de intrarea în competiție, potrivit KanalD.