Doi minori au dispărut de acasă! Autoritățile au demarat căutările. Copiii sunt de negăsit de mai bine de 10 ore

Publicat: 13/04/2021 | 23:14

Momente de groază pentru două familii din Dâmbovița după ce o fată și un băiat, ambii minori, au dispărut de acasă. Cei doi sunt de negăsit de mai bine de 10 ore, iar acum autoritățile s-au mobilizat în căutarea lor. Pentru că este noapte, se folosesc mai multe camere cu termoviziune si câini de urmă.

Cei doi tineri se pare că erau prieteni. Fata de 13 ani și băiatul de 14 ani au dispărut de acasă astăzi. Când bunica fetei nu a mai dat de ea, a alertat poliția. Și familia băiatului a cerut ajutor. Se pare că familia fetei n-ar fi fost de acord cu băiatul și se teme că fata ar fi fugit cu el. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN BĂRBAT DIN AZUGA DAT DISPĂRUT A FOST GĂSIT MORT. AR FI FOST ATACAT DE UN ANIMAL SĂLBATIC)

În localitatea sunt ample căutări. Au fost mobilizate toate forțele de ordine și sunt căutați în împrejurimi și prin păduri. Pentru că s-au scurs ore bune de la dispariție, rudele se tem că au ieșit din localitate. Sunt folosite toate mijloacele tehnice pentru căutări, iar voluntarii s-au mobilizat.

Semnalmentele minorilor

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie.

(VEZI ȘI: DUMITRU MARIAN GAGIU, TÂNĂRUL DISPĂRUT ÎN VALURILE MĂRII NEGRE ÎN 2019, NU A FOST NICI PÂNĂ ACUM GĂSIT.)