Doi luptători K1, filmați goi-pușcă în timp ce își ”vindeau” corpurile unor domni pofticioși!

Publicat: 03/06/2020 | 23:28

Ziua, fiare karatiste, noaptea, pisicuțe videochatiste! Doi luptători K1 au fost filmați goi-pușcă în timp ce își ”vindeau” corpurile unor domni pofticioși. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini incredibile. Atenție, conținut nerecomandat minorilor!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini halucinante, în prim-planul cărora se află doi luptători cunoscuți de K1. (NU RATA: COLOSUL SANDU LUNGU ÎL PUNE LA PUNCT PE INTERLOPUL BEBINO: ”AM AUZIT DOAR DE CONDAMNĂRILE LUI, NU ȘI DE VREO REALIZARE SPORTIVĂ”)

Criza provocată de coronavirus a afectat destul de serios și sporturile de contact. Ca și multe alte activități, în perioada pandemiei, galele de luptă au fost suspendate, iar sportivii se pare că au fost nevoiți să se reprofileze, într-un timp extrem de scurt. După toate aparențele, așa a fost și cazul unui multiplu campion național și al prietenului său, care este tot luptător.

Modele masculine de succes

Cei doi se pare că n-au stat mult pe gânduri în perioada de izolare și ”au pus-o” de o combinație profitabilă. Au dat antrenamentele din sală pe prestațiile din fața camerei de filmat. După cum susțin sursele noastre, cei doi sportivi și-au scos ”la mezat” trupurile lucrate, cu migală, la sală.

Cei doi sportivi de MMA se pare că au devenit două modele masculine de succes în domeniul videochatului, iar zicala ad-hoc – Ziua, fiare karatiste, noaptea, pisicuțe videochatiste! – li se potrivește de minune. (CITEȘTE AICI: UN ROMÂN CUNOSCUT ÎN ANGLIA E SUSPECTAT CĂ A MITUIT UN ADVERSAR CA SĂ CÂȘTIGE UN MECI DE GALĂ. AVEM ȘI ”PROBA” CARE L-AR INCRIMINA!)

Fioroșii luptători par să nu aibă niciun fel de inhibiție în fața camerei de filmat și nu ezită să recurgă la gesturi tandre și să se atingă în zonele intime, unul pe celălat. Pentru ”prețul corect”, luptătorii par dispuși să-și expună în totalitate trupurile pe site-urile de profil. După cum se poate observa și în imaginile uluitoare, cei doi luptători MMA par se se descurce de minune în noua ”meserie”. (VEZI ȘI: DOCTORUL DIN CUȘCĂ S-A COMBINAT CU ”DORA BOMBARDIERA”, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Cei doi luptători s-au reprofilat rapid în pauza competițională impusă de coronavirus

Videochatul, o afacere profitabilă, dar riscantă!

Videochatul este o ramură a industriei de entertainment pentru adulți care se dezvoltă într-un ritm galopant, România fiind lider european al acestei piețe. Cu venituri anuale estimate la peste 300 de milioane € pe an, videochatul este comparabil ca volum cu industria de publicitate (care, în România, ar atinge 500 milioane €).

Tot mai mulți tineri sunt tentați de câștigurile mari într-un timp relativ scurt, dar nu iau în calcul anumite riscuri la care se expun. Un accident de muncă terifiant care s-a petrecut la un studio de videochat din România s-a lăsat cu o intervenție de urgență, la camera de gardă.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini și informații înfiorătoare, legate de un accident de muncă de-a dreptul șocant, care s-a produs la un studio de videochat din România.

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, o tânără care „presta” în fața camerei de filmat s-a confruntat cu o situație de-a dreptul uluitoare. Jucăria sexuală cu care oferea senzații tari amatorilor de asemenea atracții i-a rămas blocată în anus. Așa că tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde a fost nevoie de o desfășurare mare de forțe pentru extragerea corpului străin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)