Doi hoți din Timișoara, încătușați de polițiști. Ce metodă ingenioasă de înșelăciune au folosit într-un supermarket

Publicat: 07/01/2021 | 20:50

Poliţiştii timişoreni au reușit să închidă un caz de furt comis de doi bărbați în Lugoj. Tâlharii au plecat cu 900 de lei dintr-un supermarket, după ce au folosit o metodă ingenioasă de înșelăciune. Angajata magazinului le-a povestit anchetatorilor planul după care au acționat cei doi hoți. 

Doi tâlhari din Timișoara, reținuți de polițiști

Totul s-a întâmplat pe 29 decembrie, când inculpații au mers într-un  supermarket din Lugoj. Cei doi bărbati, în vârstă de 26, respectiv 30 de ani, au intrat în magazin și au rugat o casieriță să le schimbe mai multe bancnote de 200 de lei. Unul dintre ei i-a distras atenția femeii, cerându-i tot felul de informații și încercând să platească mai multe produse produse. Iar cel de-al doilea aștepta să i se schimbe bancnotele, relatează jurnaliștii publicației bzi.ro. La final, ei plecat din supermarket cu 900 de lei în plus față de banii cu care au venit.

Nu rata: Încă un erou din linia întâi, ucis de SARS-CoV-2. A murit medicul Mihai-Horia Nicolae

În momentul în care angajata și-a dat seama ce s-a întâmplat de fapt, ea a sunat la numărul unic de urgență 112. Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările și i-au prins pe cei doi indivizi în Timișoara în urmă cu două zile. Oamenii legii i-au reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, inculpații au fost duși în fața magistraților cu propunere de arestare.

Citește și: Fugarul Cristian Rizea și postul TV al lui Maricel Păcuraru, “condamnați” de instanță pentru campania murdară împotriva lui Radu Budeanu

Prejudiciul creat nu a fost recuperat, iar anchetatorii continuă cercetarile ca să afle dacă cei doi au săvârșit și alte infracțiuni.

Descoperă și: Polițiștii ieșeni au cerut ajutorul populației într-un caz de dispariție. Rudele lui Gheorghe Sîrbu speră ca acesta să fie găsit în viață