Doi concurenți de la Survivor au dat frâu liber sentimentelor. Andrei și Karina, sărut pasional în fața camerelor de filmat

Publicat: 24/02/2020 | 17:17

Doi concurenți de la Survivor au dat frâu liber sentimentelor. Andrei și Karina s-au sărut pasional în fața camerelor de filmat.

Andrei de la Survivor România i-a pregătit o surpriză frumoasei Karina, o inimioară confencționată chiar de el, iar cu ocazia asta i-a furat și un sărut, în fața camerelor de filmat. Imaginile cu cei doi vor fi difuzate luni, de la ora 20:00. (CITEȘTE ȘI: CE MĂNÂNCĂ, DE FAPT, CONCURENȚII SURVIVOR ROMÂNIA ATUNCI CÂND CAMERELE DE FILMAT SUNT OPRITE)

Andrei și Karina, sărut pasional

Conditiile dificile de supraviețuire din jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality show-ul, „Survivor România”, leagă prietenii frumoase între concurenții care au împărțit peste 30 de zile de conviețuire. Pentru cei de acasă, momentele pasionale difuzate cu Andrei Ciobanu și Karina Fetica, din echipa Războinicilor, este un motiv în plus să spere la un final fericit de poveste.

La Bacău, în familia Ciobanu, tatăl războinicului Andrei Ciobanu este extrem de fericit de povestea de dragoste care capătă amploare între fiul său și Karina. Lucian Cioban a declarat că se pregătește pentru o posibilă căsătorie între cei doi atleți și că este foarte încântat de alegerea fiului său. (VEZI ȘI: LINO GOLDEN A SLĂBIT 10 KILOGRAME, LA SURVIVOR ROMÂNIA. CUM A RESIMȚIT ARTISTUL ÎNTREAGA EXPERIENȚĂ? „GATA CU REALITY SHOW-URILE. AM TRĂIT DESTUL”)

„Ar fi o implinire fericita. Este varsta potrivita, dau bine impreuna. Adevaratele caractere se cunosc in situatii extreme. Ei ajung sa se cunoasca mai bine acolo, in conditii de privatiuni. Nu este rozul din viata de zi cu zi, nu sunt aerieni, revin repede cu picioarele pe paman. Imi place Karina, mi-a placut de cand am vazut-o la aeroport. Arata bine impreuna, important este sa se inteleaga. Lui Andrei (n.r. Ciobanu) ii trebuie un om intelegator care sa nu-l acapareze. Asta vor discuta in timp. Pana acum i-a placut genul de fata usor mignona, de care sa aiba grija, sa o poata proteja. Este foarte mamos, are dorinta de a ocroti, de a proteja. Ma uitam la Karina care este tot mignona, draguta, finuta. Chiar mi-am spus ca se potrivesc”, a declarat Lucian Ciobanu.