Doi bătrâni din Vaslui, terorizați de vecini: „Mai bine mă otrăveau pe mine!”

Publicat: 15/06/2020 | 10:03

Doi bătrâni din Vaslui sunt terorizați de vecini. Aceștia au un conflict vechi cu o familie din sat și susțin că autoritățile nu intervin.

Cei doi vârstnici, frate și soră, au apelat la jurnaliști, disperați că nu și-au găsit dreptatea în fața autorităților. Aceștia au povestit că, de ani buni, sunt terorizați și amenințați cu moartea de doi soți, vecini cu ei. 

Agresorii le-au otrăvit animalele

Dincolo de amenințări, bătrânii din Vaslui au dezvăluit că soții Trifan le-au otrăvit animalele din curte și că le-au distrus acoperișul unei șure, cu pietre. 

„Îsi dau pantalonii jos si îmi aratã rusinea mie, de parcã asta trebuie sã vãd eu. De când s-au mutat acolo, numai scandaluri si bãtaie. Îmi vorbesc urât. Nu pot sã trec nici pe la poarta lor dacã am treabã în sat. Ies afarã si sar la bãtaie, asa cã sunt nevoit sã ocolesc. Îsi bat joc de noi de ani de zile. Am fost si la politie, dar degeaba. Cei doi se laudã în sat cã nu le va face nimeni nimic cã au dat dreptul. Mi-au otrãvit vaca si calul. Mai bine mã otrãveau pe mine decât animalele. Am tot fãcut reclamatii, dar nimeni nu a fãcut nimic. În schimb, mie îmi este teamã sã stau în propria casã cã vor intra peste mine si mã vor omorî”, au povestit cei doi, scrie vremeanouă.ro. 

Victimele au depus două plângeri la poliție, însă până acum ancheta nu a ajuns la final. Reprezentantii IPJ Vaslui au declarat cã existã două dosare penale în lucru, unul înregistrat în octombrie 2019 și celălalt în decembrie. 

Foto: pixabay.com & vremeanoua.ro