Doi bărbați reținuți de poliție, după ce au jucat „alba-neagră” pe pasarela din Mamaia. VIDEO

Publicat: 28/06/2020 | 10:58

Doi bărbați au fost prinși în flagrant pe pasarela din Mamaia, în timp ce jucau jocuri clandestine de tipul „alba-neagră”. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că 2 bărbați ar practica jocuri clandestine de noroc de tip „alba-neagra”, pe pasarela din zona Perla din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant delict 2 persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine.

(CITEȘTE ȘI:Un bărbat a făcut accident cu Lamborghini la doar 20 de minute după ce și l-a cumpărat! Polițiștii au fost uimiți când au aflat cauza incidentului rutier)

Aceștia au fost conduși la sediul Poliției, stabilindu-se că este vorba despre 2 bărbați, de 46, respectiv 56 de ani, din județul Galați, respectiv Dâmbovița.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dixteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri, în formă continuată, conform O.U.G. 77/2009.

(CITEȘTE ȘI: O fetiță de 1 an a căzut în apele Dunării! Micuța a readusă la viață de un asistent medical aflat în timpul liber și preluată cu elicopterul SMURD)

La aceeași dată, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant din stațiunea Mamaia.În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat de presă remis de IGPR.

(CITEȘTE ȘI:„Marea Doamnă” a anesteziei și terapiei intensive a murit la 82 de ani: „Întreaga comunitate medicală e mult mai săracă”)