Doi ani de la moartea Ionelei Prodan. Fiica ei, Anamaria, mesaj emoționant: “Iubirea vieții mele, nu există zi să nu…” Impresara i-a făcut pomana în avans

Publicat: 17/04/2020 | 09:59

Anamaria Prodan a stat zi și noapte alături de mama ei, pe tot parcursul lunii în care Ionela Prodan a fost internată la spitalul Elias. Într-un final, artista s-a stins din viață, iar de la tragedie s-au împlinit, pe 16 aprilie 2020, doi ani, ocazie cu care agentul a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook.  

VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU ANAMARIA PRODAN, DUPĂ MOARTEA MAMEI EI! LA CE ORĂ A PLECAT DE LA SPITAL

Să te odihnești în pace Draga mea MAMĂ… iubirea vieții mele… nu există zi să nu te am în inimă, în suflet și în minte. Ești în toată ființa mea forever ”, a scris soția lui Laurențiu Reghecampf.

În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a precizat că i-a făcut pomana mamei sale înainte ca România să intre în stare de urgență din cauza pandemiei provocată de COVID-19.

Am făcut pomana de doi ani chiar înainte sa se interzică intrarea în cimitire. Am anticipat așa ceva. Am împărțit pachete celor săraci pentru sufletul mamei mele„, a declarat Anamaria Prodan potrivit click.ro.

NU RATA: ANAMARIA PRODAN, ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA MAMEI SALE! “NU NE-AM ÎMPĂCAT DELOC!”

Aflată în Dubai, sexy-impresara a mai dezvăluit că locul de veci al Ionelei Prodan este îngrijit de o femeie foarte harnică, una dinte angajatele familiei.

„La mormânt, la câteva zile, merg toți ai mei când este voie. Frații și rudele, de mormânt are grijă o doamnă foarte drăguță, care din prima zi a făcut ca mormântul să arate perfect”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, în 2018

Vă reamintim Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, în 2018, la vârsta de 70 de ani. Problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Anamaria Prodan a dus-o pe mama ei la spital, iar medicii au internat-o imediat.

CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN A RECUNOSCUT! ȘI-A MINȚIT MAMA CARE SE AFLA PE PATUL DE MOARTE

Ei i-au pus și un diagnostic: cancer pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu boala cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră. Interpreta de muzică populară s-a stins fără să știe boala de care suferă.