Dodo, fosta concurentă de la X Factor, este însărcinată cu primul ei copil: „Darul nostru de la Dumnezeu”

Publicat: 20/04/2021 | 13:50

Dodo, artista devenită foarte cunoscută după ce a lansat o piesă cu de Bogdan Mocanu și Iancu Sterp și participarea la X Factor, a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Deși la început se spunea că Dodo ar fi împreună cu Bogdan Mocanu, adevărul este de cu totul altul. Ea avea, de fapt, un iubit vechi, pe care îl cheamă Liviu.

Citește și: Iancu Sterp, filmat în ipostaze tandre alături de cântăreața Dodo! Ulterior, bruneta a publicat o poză HOT pe Instagram

Vestea cea mare a fost dată chiar de ea în mediul online, acolo unde și-a luat prin surprindere fanii. ”Mulțumim, Doamne. Darul nostru de la Dumnezeu”, este mesajul emoționant pe care l-a postat artista, pe contul ei de Instagram.

Dodo și partenerul ei sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Aceștia au ales să împărtășească minunată veste și cu urmăritorii lor din mediul online.

Imaginea publicată de Dodo

Cine este Dodo Ioniță

DODO, pe numele real Doinița Ioniță, este fostă concurentă a emisiunii “X Factor” 2018; avându-l ca antrenor pe Ștefan Bănică Junior, bruneta a reușit să ajungă până în finala concursului de la Antena 1.

Ea a fost caracterizată drept “un fenomen” și a fost comparată cu Aura Urziceanu și chiar cu artista Mariah Carey, pentru că vocea ei este capabilă să ducă patru octave. După apariția de la “X Factor”, ea i-a atras atenția lui Costi Ioniță, singurul compozitor român nominalizat vreodată la premiile Grammy.

O copilărie plină de probleme

Atunci când a participat la X Factor, Dodo a povestit și despre copilăria ei, care nu a fost tocmai fericită, și problemele pe care le-a întâmpinat.

„Tata a plecat în străinătate când aveam 10 ani şi se întorcea de Sărbători. Tata nu mai este în viaţă de 3 ani şi asta mă sensibilează de fiecare dată când vorbesc. Mama mi-a fost aproape de fiecare dată. S-a stins în străinătate, el lucra pe un şantier şi a făcut infarct.

A durat foarte mult timp ca să îl aducem de acolo, pentru că noi nu aveam bani deloc şi s-a făcut o strângere de fonduri ca avem cum să îl aducem în România”, spunea ea, atunci.

Nu rata: Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o brunetă celebră! Andra Voloş o să înnebunească de gelozie | VIDEO