Doctorul Marinescu, de la Marce Balș, i-a dat vestea lui Marcel Pavel: ”Pozitiv!”

Publicat: 18/06/2020 | 22:26

Marcel Pavel a intrat în direct, la emisiunea Sinteza Zilei, de pe Antena 3, moderată de Mihai Gâdea, și a explicat ce s-a întâmplat zilele acestea. Despre artist CANCAN.RO a scris că este infectat cu virusul COVID-19.

Mihai Gâdea l-a întrebat, direct, pe Marcel Pavel, care este starea lui de sănătate. ”A apărut o dublă pneumonie, în urma filmărilor. Acum cinci zile s-a întâmplat. Temperatura din platoul de filmare este de 40 de grade. Noi, cu perucile pe cap, cu costumația… Iar în camera unde ne relaxăm câteva ore sunt 17 grade. E diferență mare, de 23 de grade. Acolo am făcut șoc. 

A fost dublă pneumonie. Inițial am avut sinuzită… S-a descoperit apoi a radiografie că e o dublă pneumonie”, a povetit Marcel Pavel.

Doctorul Marinescu, de la Marce Balș, i-a dat vestea lui Marcel Pavel: ”Pozitiv!”

Întrebările din partea lui Gâdea nu s-au oprit, iar cântărețul, plin de voie bună, altfel, i-a răspuns. ”Am avut temperatură, dureri musculare îngrozitoare. Am avut sări de vomă, insomnie. Atunci mi s-a spus să fac test de COVID. Am ajuns la Matei Balș, pentru confirmare. Nu știu, aștept rezultatul primului test”, a spus Marcel Pavel.

În direct a intrat medicul Adrian Marinescu, de la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, unde Marcel Pavel este internat. Răspunsul lui la rezultatul testului a fost sec: ”Este pozitiv!” ”Dar îl mai facem o dată, vreau să văd cu ochii mei”, a spus Adrian Marinescu.