Doctoriță româncă ucisă cu sânge rece în Germania. Fostul iubit, reținut de poliție

Publicat: 10/12/2020 | 20:25

 

Crimă sângeroasă în Germania, acolo unde o doctoriță româncă a fost ucisă! Fostul ei iubit, de care se despărțise recent, a fost reținut de către poliție.

Trupul unei românce de 35 de ani a fost găsit în curtea din spatele locuinței sale, din orașul Fulda, landul Hessa. Femeia, pe numele ei Elena K., a fost descoperită cu gâtul tăiat Luni dimineață , în jurul orei 8:00. Se pare că femeia ar fi fost ucisă în momentul în care se întorcea de la spital, potrivit unui site de știri local. Elena era medic și mamă devotată fiului ei de 2 ani, apreciată de către toți colegii de la spital.

„Este groaznic. Suntem cu toții șocați și nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Elena era foarte atentă cu pacienții” mărturisește unul dintre colegii ei pentru o publicație locală.

VEZI ȘI: ” A FOST OBLIGAT SĂ DEA EXAMEN, DEȘI ERA TESTAT POZITIV. CUM S-A ÎNTÂMPLAT TOTUL

Elena lucra de 10 ani în spitalul din Fulda și era specializată în chirurgie generală. Locuia în Germania și băiețelul ei.

La scurt timp după ce a fost descoperit trupul Elenei, un bărbat de 30 de ani a fost reținut de către polițiști. Acesta este fostul ei iubit de care ea s-a despărțit recent. Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi avut o relație tumultoasă și agitată iar scenariul investigației este următoul: După o ceartă scurtă, bărbatul ar fi așteptat-o luni dimineață în fața casei și ar fi înjunghiat-o în gât.

Apropiații Elenei sunt șocați și îndurerați de pierderea femeii.

CITEȘTE ȘI: „CE AU DESCOPERIT RUDELE UNUI BĂTRÂN DECEDAT PE CORPUL ACESTUIA! A FOST LUAT CU SICRIUL DIN BISERICĂ ȘI DUS LA MORGĂ