Doctoriță din Iași, hărțuită și amenințată de un paznic de la DSP. Femeia a primit peste 100 de telefoane de la bărbatul care făcuse o obsesie pentru ea

Publicat: 15/06/2021 | 13:09

Un paznic de la DSP a făcut o adevărată obsesie pentru o doctoriță care lucra în aceeași clădire. Povestea s-a agravat atunci când bărbatul a trecut de la simple remarce la adevărate amenințări.

În acest caz, oamenii legii au intervenit prompt. Doctorița a reclamat cele întâmplate, iar polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză. Femeia povestește că era sunată chiar și de 10 ori, arată Antena 3, citată de Gândul.ro.

Ea lucrează în cadrul Direcției de Sănătate Publică Iași ca șef de laborator.

Se întâlneau în fiecare zi

Cei doi se intersectau pe holurile instituției, dar nimic nu lăsa să se vadă că ar putea fi mai mult decât o relație între doi oameni care lucrează în același loc.

După ce a reclamat cele petrecute s-a aflat că, de pildă, într-unul dintre apelurile telefonice, bărbatul a amenințat-o pe doamna doctor. I-ar fi spus chiar că nu este ministrul Sănătății ca să-i deschidă ușa atunci când ajunge la serviciu.

Procurorii au fost pe fază, l-au identificat pe agentul de pază respectiv și l-au reținut. Acum, individul este trimis în judecată pentru hărțuire și amenințare.