Divorțul multimilionarului a fost suspendat de Decretul președintelui Iohannis până la…

Publicat: 09/04/2020 | 23:48

În urmă cu ceva timp, vă prezentam, în premieră, AICI, detalii legate de viața sentimentală a unui faimos milionar. Fostul soț al voluptuoasei Bela din ”La Bloc” divorțează pentru nora lui Cocoșatu’. Doar că starea de urgență instituită din cauza pandemiei de coronavirus i-a dat planurile peste cap celebrului afacerist. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL DE LA LOTO S-A DESPĂRȚIT DE MAMA FIULUI SĂU ȘI S-A CUPLAT CU O SEXY-BRUNETĂ)

Faimosul multimilionar a fost căsătorit cu sexoasa Bela din ”La bloc”, după care a divorțat și s-a recăsătorit cu nimeni alta decât verișoara acesteia. Iar, de ceva timp, omul de afaceri a bifat o nouă „lovitură” în plan sentimental. Renumitul multimilionar a pus mâna – și la propriu și la figurat – tocmai pe… nora celebrului Cocoșatu’, cel supranumit ”Regele micilor”, pentru care a fost dispus să rupă mariajul cu actuala soție. Dar din câte se pare, starea de urgență insitituită în România i-a cam dat planul peste cap celebrului afacerist.

Multimilionarul și nora celebrului Cocoșatu’

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de procesul de divorț, pe care cunoscutul om de afaceri l-a deschis Judecătoria Sectorului 2 din București.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, magistrații au decis să suspende acțiunea introdusă la instanță din cauza instituirii stării de urgență pe teritoriul României. (NU RATA: FOSTUL SOȚ AL SEXOASEI DE LA PRO TV DIVORȚEAZĂ PENTRU NORA LUI COCOȘATU, “REGELE MICILOR”!)

Soluția pe scurt: Suspendat de drept în baza art. 42 alin. 6 din Decretul Preşedintelui României 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, pe toată perioada stării de urgenţă”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 din București.

Un cuplu nou în lumea bună

O scurtă plimbare în doi

În urmă cu ceva timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul multimilionar  în zona Beller din Capitală, unde a ieșit la o scurtă plimbare alături de noua lui parteneră de viață. Asemenea unor adolescenți, afaceristul și fosta noră a celui care era considerat ”Regele micilor” s-au plimbat ținându-se de mână. Din imaginile prezentate, în premieră, de site-ul nr.1 din România se vede destul de clar că sentimentele dintre cei doi par extrem de puternice. (NU RATA: MILIONARUL CARE L-A UCIS PE “DULĂUL” DE LA RUTIERĂ SE PLÂNGE CĂ NU MAI ARE BANI DEOARECE…)

Renumitul afacerist și superba lui parteneră de viață  au dat de înțeles că profită din plin de fiecare moment pe care-l petrec împreună. Cei doi se bucură, de altfel, și de impresionantul palat pe care multimilionarul îl deține într-o zonă bună din București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)