“Divorțul” dintre Popescu și Flick face victime colaterale?! Cum ar fi nimerit Bendeac și Speak în „raza de acțiune” a lui Miss Planet 2019. “Înainte erau de nedespărțit”

Publicat: 23/12/2020 | 23:22

Ies la iveală noi detalii picante legate de cea mai nouă și mai surprinzătoare controversă din lumea showbizului. Răzvan Popescu pare să nu fie singura ”victimă” a celei care deține titlul de Miss Planet 2019. La scurt timp după ce și-a pus pirostriile cu Denisa Hodișan, ”Domnul Rimă” se pare că s-a îndepărtat și de doi dintre cei mai buni prieteni. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, amănuntele.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de ruptura tandemului din FM Popescu-Flick.

Din câte se pare, Răzvan Popescu n-ar fi singura ”victimă” a sexoasei din Oradea. Flick, pe numele său real Flicea Sebastian Andrei, s-ar fi îndepărtat și de doi dintre cei mai buni prieteni, la scurt timp după ce s-a căsătorit.

„Îl însoțea și la radio, lucru care se pare că a deranjat anumite persoane”

Conform surselor noastre, pe lângă ”divorțul” de Răzvan Popescu, ”Domnul Rimă” ar fi rupt-o și cu Mihai Bendeac și Speak. (NU RATA: POPESCU ȘI FLICK SE SCUZĂ ÎN SCANDALUL DONAȚIILOR ANTI-COVID 19)

”De când s-a cuplat cu Denisa, Flick nu a mai fost văzut în compania lui Mihai Bendeac și a lui Speak. Înainte erau de nedespărțit. Se pare că soția i-a interzis să se mai vadă cu anumite persoane. Lucrul acesta pare să fie extrem de evident, de la o zi la alta.

Nu-i de mirare că s-a certat cu Răzvan Popescu. În ultima perioadă, ea îl însoțea și la radio, lucru care se pare că a deranjat anumite persoane și de aici ar fi pornit anumite certuri”, ne-au declarat sursele citate.

Flick s-ar fi îndepărtat și de Mihai Bendeac și Speak

S-a ”rupt” de Răzvan Popescu

Așa cum v-am dezvăluit cu o zi în urmă, unul dintre cuplurile de răsunet de la radio s-a destrămat. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Răzvan Popescu și Flick nu mai formează un „tandem”. Totul s-ar fi întâmplat după ce simpaticii prezentatori ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate. Mai mult decât atât, ”Domnul Rimă” ar fi refuzat să participe la campania organizată, an de an, de Radio ZU, ”Orașul Faptelor Bune”.

După cum afirmă surse din anturajul acestuia, fără prea mari resentimente, Flick și-ar fi semnat demisia de la radioul unde a cunoscut celebritatea. (VEZI ȘI: CUPLUL POPESCU&FLICK S-A DESTRĂMAT DIN CAUZA LUI MISS PLANET 2019?! „S-A SCHIMBAT TOTAL DUPĂ CE S-A CĂSĂTORIT”)

Cuplul din FM Popescu și Flick s-a ”spart”

Denisa Hodișan, Miss Planet 2019

Focoasa brunetă a fost desemnată toamna trecută Miss Planet 2019, iar, la scurt timp după ce a câștigat concursul de frumusețe, ea a transmis un mesaj. “Azi, am pus România în TOPUL Planetei!! 19.10.2019 Romania, reprezentată cu mândrie de către mine, a câștigat marele titlu MISS PLANET 2019!!! ????????♥️????, a scris tânăra vedetă pe pagina sa oficială de Facebook.

Renumita competiție a fost organizată anul trecut în Tbilisi, Georgia. În cadrul unui interviu oferit după ceremonia de premiere, frumoasa româncă a mărturisit: “Mă simt foarte mândră de mine! Mai ales pentru că lucrez cu copiii şi îi ajut să ajungă în top, să fie cunoscuţi internaţional şi împreună promovăm România. Acum am demonstrat că fac un lucru bun, nu doar cu copiii, dar şi eu însămi.

(…) Când am avut interviul în faţa juriului, unde trebuie să-ţi faci o prezentare personală, pe care nu am pregătit-o de acasă, le-am spus că am 26 de ani şi ultimii zece de ani din viaţă mi i-am petrecut pe scenă. Simt că acesta este şi motivul pentru care m-am născut.

Să fiu pe scenă. Şi în ultimii patru ani, am promovat genul acesta de modelling şi concursuri de miss cu copiii. Le-am spus membrilor din juriu că eu consider că am toate calităţile să câştig şi sper că şi ei cred la fel. Au fost de acord”, a relatat Agerpres.

În urmă cu trei ani, Denisa Hodișan a câștigat Miss Balcani 2017, însă fericitul eveniment a fost umbrit de anumite regrete pe care le-a dezvăluit public.

Denisa Hodișan, soția lui Flick

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.