Divorțul din familia Țopescu, dat peste cap de…

Publicat: 14/04/2020 | 18:55

S-au căsătorit, sunt părinții a doi băieți, iar scenariul părea a fi unul fericit. A urmat însă o despărțire, după mai mulți ani de mariaj, apoi partenerii de viață au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt. Doar că Raluca și Cristi Țopescu – fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu – au ajuns din nou în impas. Soțul dorește să divorțeze, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii în exclusivitate despre acest proces care ia o turnură neașteptată din cauza… stării de urgență decretate în România. (CITEȘTE ȘI: NORA CELEBRULUI COMENTATOR SPORTIV CRISTIAN ŢOPESCU ŞI-A PĂRĂSIT IUBITUL ŞI S-A ÎNTORS LA SOŢUL INFIDEL!)

Frumoasa Raluca și Cristi Țopescu au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile în 2010. Înainte de a deveni soți și soție, drumurile lor s-au intersectat la un meci al echipei Steaua, iar viitoarea mireasă a mărturisit că, în ziua respectivă, purta ochelari de soare care i-au sărit de pe nas atunci când jucătorii Stelei au marcat un gol. Inițial, Cristi i s-a părut un ”tip nesuferit”, care ar fi putut să-i ”fure ochelarii”, dar – așa cum se spune – aparențele înșală. Nu numai că ochelarii au revenit în posesia ei, dar povestea de dragoste a întors prima filă.

„La un gol marcat de Steaua, am sărit în sus de bucurie. Purtam nişte ochelari de soare ce au sărit şi ei, la fel ca mine, un rând mai în faţă… Un tip… părea cam nesuferit, s-a întors şi mi i-a înapoiat. În secunda aia m-am gândit ce norocoasă sunt că nu i-a furat! Câteva săptămâni mai târziu a reuşit totuşi să-mi fure ceva: inima, inima mea!”, povestea Raluca Ţopescu. (VEZI AICI: CE DECIZIE A LUAT RALUCA, DUPĂ CE A ANUNŢAT CĂ SOŢUL A ÎNŞELAT-O)

Raluca, după ce l-a cunoscut pe Cristi Țopescu: ”A reuşit totuşi să-mi fure ceva: inima, inima mea!”

Raluca a anunțat pe Instagram că a fost înșelată de Cristi

După căsătorie, totul părea a se desfășura ideal, din toate punctele de vedere, iar Raluca și Cristian au devenit și fericiții părinți ai doi băieți, Lucas și Noah. Însă, după aproximativ 6 ani de când luaseră decizia de a avea un destin comun, Raluca, nora lui Cristian Ţopescu, a făcut un anunț surprinzător pe pagina sa de Instagram. A lăsat deoparte orice reținere și a scris că soțul său a înșelat-o. Și nu o dată, ci de mai multe ori, asta în timp ce o asigura că totul este OK și că o iubește în continuare.

„Asta este pentru, sper, viitorul meu ex-soţ pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce îmi spunea că mă iubeşte”, a scris Raluca pe Instagram în timp ce arăta verigheta pe care o purta pe… degetul mijlociu. (NU RATA: NORA LUI CRISTIAN ȚOPESCU A TRANSMIS UN MESAJ SFÂȘIETOR: ”CÂTEVA ORE PREA TÂRZIU CA SĂ … ”)

Raluca Țopescu a dezvăluit pe Instagram că ar fi fost „tradusă” de Cristi

Au decis să se despartă

După acest episod tulburător din viața cuplului, Raluca și Cristi Țopescu au hotărât să se separe, ceea ce s-a și întâmplat. În lumea mondenă s-a spus că a mai fost bifat un divorț celebru, iar diverse supoziții și-au făcut apariția. Apropiații celor doi au sperat că va exista o revenire la normalitate, mai ales că la mijloc se aflau nu numai anii petrecuți împreună, ci și ce doi băieți, iar după numai câteva luni s-a produs împăcarea.

Zâmbetele de pe chipurile lor au transmis că supărările au fost date uitării, iar Raluca și Cristi Țopescu s-au fotografiat alături de cei doi băieți, cu toate că nora lui Cristian Țopescu declanșase deja formalitățile necesare procesului de divorț. Dar… niciodată să nu spui niciodată. Toamna anului 2017 i-a găsit împreună pe cei doi, cu mâinile în dreptul inimilor și părând mai deciși ca niciodată să îngroape „securea războiului”.

„Ups! Am făcut-o din nou! #Proaspăt căsătoriţi#familie#iubire”, a postat Raluca Țopescu. (CITEȘTE ȘI: SFÂȘIETOR! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE CRISTINA ȚOPESCU ȘI FRATELE EI, CRISTI, CÂND A ÎNCERCAT SĂ O AJUTE: “MI-A SPUS CĂ NU ÎȚI MAI DOREȘTE…”)

Raluca și Cristian Țopescu s-au împăcat, la un moment dat, însă…

Un nou divorț la orizont. S-a întors roata, Cristi Țopescu apare în postura de reclamant

Normalitatea conjugală a rezistat până în primăvara anului trecut – începutul lunii martie -, iar atmosfera din familie revenită, anterior, la cote firești, s-a tensionat încă o dată. Nu sunt cunoscute motivele care au dus la decizia tranșantă luată de Cristi Țopescu, dar acesta s-a hotărât să divorțeze.

Surse din mediul judiciar au transmis CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că fiul fostului comentator Cristian Țopescu a demarat acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 din București. ”Se vor împăca din nou?”, s-au întrebat apropiații, aproape convinși că totul este încă un ”balon de săpun”. Numai că, de data aceasta, la mijloc par a fi desincronizări conjugale peste care nu se mai poate trece, iar procesul de divorț și-a continuat cursul firesc, fără ca Raluca sau Cristian să ofere, public, informații mai mult sau mai puțin delicate din sânul familiei. (VEZI AICI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL LUI MEGHAN MARKLE DE PRINȚUL HARRY. VESTEA CARE A ZDRUNCINAT DIN TEMELII CASA REGALĂ A MARII BRITANII)

Primele amânări

La începutul acestui an, Raluca și Cristi Țopescu au avut o primă înfățișare la tribunal, dar instanța de judecată a decis, pe 20 ianuarie, o amânare a cauzei, ”pentru a se lua la cunoștință de întâmpinare”. Următorul termen de judecată a fost fixat pentru data de 2 martie a acestui an.

Numai că, în ziua respectivă, a survenit o altă amânare decisă de instanța de judecată, procesul de divorț fiind unul în care sunt implicați și doi copii.

”Soluția pe scurt: Pentru efectuarea anchetei sociale acordă termen la data de 13.04.2020, ora 12.00. Document: Încheiere de şedinţă  02.03.2020”, s-a arătat în decizia instanței. (NU RATA: E PRIMUL DIVORȚ ÎN IZOLARE DIN SHOWBIZ. SOȚIA ÎNCĂ NU L-A ANUNȚAT OFICIAL PE “PRINȚ”. “CIRCUL ESTE TRĂSĂTURA LUI DE BAZĂ, EU NU O SĂ..)

Starea de urgență duce la… suspendarea procesului de divorț

România se află în plină criză medicală din cauza COVID-19, iar președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență. În astfel de condiții, și activitatea judecătorească este afectată, ceea ce duce, firește, și la decizii care pot părea surprinzătoare. Numai că acesta sunt logice într-un astfel de context în care măsurile restrictive impuse de autorități sunt absolut necesare în încercarea de a stopa răspândirea infecției cu noul coronavirus. (VEZI ȘI: ULTIMELE NOUTĂȚI DE PE “FRONTUL” DIVORȚULUI ANDREEI BĂLAN. „NU ȘTIU NIMIC DE…” + „AM ÎNCETAT VIZITELE PENTRU CĂ…”)

Astfel, Raluca și Cristi Țopescu mai au de așteptat până când vor deveni, din nou, ”foști”, asta în cazul în care nu vor reconsidera, încă o dată, sentimentele pe care le au unul față de celălalt, în balanța conjugală cântărind foarte greu și cei doi băieți ai familiei. Pe data de 13 aprilie, instanța a decis că – din cauza stării de urgență decretate pe teritoriul României – procesul de divorț este supendat până când evoluția pandemiei de coronavirus va permite încetarea stării excepționale.

”Soluția pe scurt: Suspendat de drept în baza art. 42 alin. 6 din Decretul Preşedintelui României 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, pe toată perioada stării de urgenţă”, a decis completul de judecată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă va ține la curent cu desfășurarea evenimentelor. (CITEȘTE ȘI: STAREA DE URGENȚĂ DĂ PESTE CAP DIVORȚUL CELUI MAI BOGAT ROMÂN! INSTANȚA A DECIS CĂ…)

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)