Divorțul a schimbat-o enorm! Cum a ieșit Ioana Ginghină îmbrăcată astăzi, la cumpărături. Fustița scurtă de o palmă i-a lăsat mască pe toți

Publicat: 24/12/2019 | 11:08

Chiar dacă mulți credeau că va fi devastată după divorțul de Alexandru Papadopol, iată că Ioana Ginghină a acceptat foarte bine toată situația. Ba chiar și-a oferit mai multă grijă decât o făcea în perioada căsniciei.

(CITEȘTE ȘI: „CE CHIN, NU MAI REZIST” IOANA GINGHINĂ A SPUS TOT, LA 4 LUNI DE LA DIVORȚUL DE ALEX PAPADOPOL)

În prezent arată senzațional! Recent, a urcat pe contul personal de socializare o fotografie în care este îmbrăcată super sexy. Și nu mergea la vreo petrecere ci la… cumpărături! Fustița scurtă de o palmă i-a lăsat mască pe toți. Imaginea a strâns rapid sute de aprecieri.

Ma gândesc dacă am luat tot… Cred ca mai dau și azi o tura prin oraș, ca sa fiu sigura. Voi cum stați cu cumpărăturile?”, a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiei.

A slăbit 10 kg după divorț

Ioana Ginghină a demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că există viață și după divorț! Vedeta a început să facă sport, să meargă la saloane de înfrumuseţare și la sala de fitness, să mănânce sănătos şi să aibă mai multă grijă de ea. Astfel a reușit să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme.

Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc. Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: vreau să slăbesc acum! Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără ,nu slabă. Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar.

Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică. Eu nu mă mai îngraş de sărbători. Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc. Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă, o supă cremă, o mămăliguţă cu brânză. D-astea. Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit”, a povestit Ioana Ginghină potrivit okmagazine.ro.

(CITEȘTE ȘI: DECIZIA ȘOC PE CARE A LUAT-O IOANA GINGHINĂ ÎN PRIVINȚA FETIȚEI! ”RUXANDRA O SĂ STEA LA ALEXANDRU”)