Divorțează unul dintre cele mai mediatizate personaje din România ultimilor ani!

Publicat: 07/01/2020 | 23:00

Unul dintre cele mai mediatizate personaje din România ultimilor ani a luat o decizie uluitoare la început de 2020. Fostul boss de la CFR divorțează. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)

Mihai Necolaiciuc este, fără doar și poate, unul dintre cele mai cunoscute personaje din România. Fostul director de la CFR a fost protagonistul mai multor episoade controversate. A fost arestat în America, extrădat la București și a petrecut mai mulți ani în spatele gratiilor. (NU RATA: JUDECĂTORUL ION-TUDORAN – ÎN UMBRA ACȚIUNILOR „LA PURTĂTOR” AUTOVIT SA ȘI A JOCURILOR DE NOROC ÎNTRE CLANURI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de noul proces pe care fostul boss de la CFR l-a deschis la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Mihai Necolaiciuc a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Fostul șef de la CFR divorțează de Sânziana, femeia care i-a fost alături în momentele dificile din viață.

În urmă cu câteva zile, la Judecătoria Sectorului 2 din București, Mihai Necolaiciuc a înregistrat o acțiune în instanță ce are ca obiect divorțul. Procesul lui Necolaiciuc se preconizează a fi de  durată, iar site-ul nr.1 din România vă va ține la curent cu evoluția lui. (NU RATA: POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ AU ”TĂBĂRÂT” PE GIGI BECALI! IMAGINI EXCLUSIVE)

Mihai Necolaiciuc divorțează

Soția lui Necolaiciuc a trăit în anonimat

Dacă Mihai Necolaiciuc a fost mai tot timpul în lumina reflectoarelor, soţia lui, Sânziana (52 de ani), a trăit departe de București, în anonimat. Aceasta locuieşte în Câmpulung Moldovenesc, acolo unde a avut grijă de cei doi gemeni ai familiei. Familia Necolaiciuc a deţinut o vilă impresionantă în comuna suceveană Pojorâta, care însă a fost vândută cu puţin timp înainte de fuga din ţară a bossului CFR.(NU RATA: FAMILIA INSISTĂ CA WHAT’S UP SĂ URMEZE UN PROGRAM DE TERAPIE PENTRU…)

Fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc

Acuzat pentru un prejudiciu de 57 de milioane de euro!

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat definitiv pe data de 23 noiembrie 2016, de Curtea de Apel Bucureşti, la opt ani de închisoare, în dosarul în care a fost acuzat de abuz în serviciu. Prejudiciul produs companiei feroviare de către Necolaiciuc şi mai mulţi foşti şefi din CFR şi administratori de firme a fost estimat la 57 de milioane de euro.

Din pedeapsa lui Necolaiciuc a fost scăzută perioada în care a stat în arest preventiv, respectiv din 17 iunie 2009 până în 26 ianuarie 2012, şi perioada din 17 octombrie 2014 până în 17 iulie 2015, când a fost eliberat condiţionat din executarea unei alte pedepse, de patru ani şi şase luni închisoare, la care a fost condamnat definitiv în 17 octombrie 2014. (VEZI ȘI: TATĂL LUI ABI TALENT A FOST CONDAMNAT PENTRU PROXENETISM, IAR UNCHIUL LUI… A ”VÂNAT” UN ȘOFER CU UN CUȚIT PRIN CENTRUL BUZĂULUI!)

În acest dosar au fost comasate trei cauze în care Mihai Necolaiciuc şi mai mulţi foşti şefi din CFR şi administratori de firme au produs companiei feroviare un prejudiciu total de aproape 57 de milioane de euro. Faptele au vizat angajarea companiei feroviare în relaţii contractuale nelegale, în urma cărora au fost plătite din bugetul CFR produse, bunuri şi servicii care nu au fost niciodată livrate sau au fost necorespunzătoare calitativ şi nefolositoare companiei, utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, în folosul unor societăţi comerciale private, de la care au fost achiziţionate produse precum rulmenţi, şuruburi, piuliţe, butaşi de trandafiri, servicii de pază, delegaţii în străinătate, dicţionare şi reparaţii la case de odihnă, precum şi piese pentru instalaţii feroviare.

Într-un alt dosar, Mihai Necolaiciuc a fost condamnat definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare în 17 octombrie 2014, pentru utilizarea în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice. Mai exact, o bună parte din 34,3 milioane de euro, bani obţinuţi prin creditul de la Banca Europeană de Investiţii contractat în anul 2000 pentru diminuarea efectelor inundaţiilor şi reconstruirea infrastructurii feroviare afectate de viituri, au fost cheltuiţi pe servicii de publicitate în presă, saci de folie, radiotelefoane HP, frigidere, aparate de aer condiţionat, salopete din doc, covoare PVC, calendare şi agende. (NU RATA: ”ASASINUL CU LĂNȚIȘOR” SE CĂIEȘTE ÎN CENTRUL DE DETENȚIE DE LA TICHILEȘTI: ”VREAU SĂ-MI EXECUT PEDEAPSA PÂNĂ LA CAPĂT!”)

În iulie 2015, după ce a executat nouă luni de închisoare, Necolaiciuc a primit o decizie definitivă de eliberare condiţionată din partea magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti, fostul director al companiei CFR fiind pus atunci în libertate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)