Divorțatul Bănel Nicoliță revine „în joc”. Cum l-am filmat pe fostul fotbalist în compania unei blonde

Publicat: 17/12/2020 | 23:41

De când a reintrat în rândul celibatarilor, Bănel Nicoliță dă semne că revine „în joc”! Cel care, odinioară, era considerat băiatul de suflet al lui Gigi Becali a fost surprins într-o ipostază inedită alături e o focoasă blondină. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu gentlemanul Bănel.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Bănel Nicoliță pe terasa unui local din apropierea Pieței Alba Iulia, Arogant. Cel care a fost considerat băiatul de suflet al lui Gigi Becali s-a relaxat împreună cu un amic și o focoasă blondină. Din câte se pare, statutul de celibatar îi priește sportivului.

Gentlemanul Bănel

La un moment dat, Bănel Nicoliță i-a oferit un pupic pe obraz companioanei sale. Zâmbetul larg pe care blonda l-a afișat a lăsat de înțeles că farmecul fostului fotbalist încă mai dă roade, iar, atunci când își propune, Bănel este de-a dreptul irezistibil.

Fostul jucător de Champions League a dovedi că este un adevărat gentleman. Atunci când domnișoara ”a părăsit incinta”, galant, divorțatul Bănel a condus-o până în parcare, acolo unde o aștepta un taxi.

Din motive de pandemie sau pur și simplu a fost mai reținut, atunci când s-au despărțit, Bănel Nicoleță s-a rezumat la un simplu gest – doar a ridicat o mână. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL SECRET AL LUI BĂNEL NICOLIȚĂ)

Bănel Nicoliță îi oferă un pupic companioanei sale

Probleme cu banii 

Bănel Nicoliță a  recunoscut că se află într-o perioadă dificilă și că a avut probleme din cauza banilor. Din pricina faptului că și-a dorit să formeze o echipă de fotbal în orașul lui natal – Făurei, Brăila, fotbalistul nu a mai putut face față cheltuielilor și, ulterior, datoriilor.

Persoana de la care a împrumutat suma de 83 de mii de euro este un polițist ieșit de ani buni la pensie. După ce a împrumutat suma uriașă, fotbalistul  se pare că ar fi „uitat” să returneze banii, iar ofițerul l-a dat în judecată și a câștigat de la prima înfățișare.

„A fost vorba despre mai multe împrumuturi. Banii i-am investit în echipă. Așa este, a fost un proces, dar nu s-a mai ajuns la executare silită, fiindcă am rezolvat problema”spune Bănel.

De-a lungul timpului, Bănel a investit aproape toți banii pe care i-a câștigat. Fotbalistul a mărturisit că, în timpul în care a stat „pe bară”, a pus bazele unei grădinițe, unde avea în grijă 60 de copii, potrivit unei televiziuni din România. (VEZI ȘI: BĂNEL NICOLIȚĂ A AJUNS LA POLIȚIE DUPĂ CE PRIETENUL SĂU A FOST FĂCUT K.O.)

Ca un veritabil gentleman, la plecare, a condus-o pe blondină la taxi

Proiectul de suflet l-a îndepărtat de propria familie?!

Atât de tare s-a dedicat proiectului său de suflet, încât fotbalistul ar fi „uitat” de propria lui familie.

„Istoricul n-ai cum să-l ștergi niciodată. Nebunia mea a fost să mă întorc înapoi, să-mi fac echipă, să-i bat pe toți, să fiu numărul unu! Și asta am făcut, din județul Brăila i-am bătut pe toți”, spunea Bănel.

„Am neglijat și familie și copii și tot, dar fotbalul mi-a dat tot și eu trebuie să-i răsplătesc. Dacă eu am nebunia asta trebuie să o duc până la capăt. A fost nebunia mea. Punct! Am vrut să fac lucrul ăsta! Eram conștient că nu e bine”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță: ”Am divorțat”

În vârstă de 35 de ani, Bănel Nicoliță a oferit un interviu copleșitor despre divorțul de Cristina, după ce a fost fotografiat în compania unei brunete misterioase pe care nu s-a ferit să o țină de mână în public și să-și arate sentimentele față de ea. Potrivit mărturisirilor sale, separarea oficială de fosta soție s-a produs la notar. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca urma cursurile Facultății de Finanțe și Bănci, iar el evolua la FCSB.

“Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic.

Am încercat să ne mai împăcăm, să ne mai dăm o șansă, am hotărât amândoi că e mai bine pentru copii să ajungem la un divorț. Dacă erau ceva probleme, apăreau de mult în presă. Dar nu. Ne-am înțeles foarte bine, suntem alături de copii, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creștem cu tot ce avem mai bun”, a dezvăluit fostul fotbalist în cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.