Divorț la Casa Regală! Cum a reacționat Regina

Publicat: 11/02/2020 | 22:02

Se pare că este o periodă extrem de grea pentru Casa Regală. După ce Prințul Andrew a fost acuzat de pedofilie, iar Meghan și Harry au decis să  plece în Canada, renunțând la titlurile lor regale, acum Palatul Buckingham este din nou zguduit, de data aceasta de un divorț.

Peter Phillips, nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a divorțează de soția sa, Autumn. Căsnicia celor doi a durat 12 ani, s-au căsătorit în anul 2008 și au doi copii împreună. Decizia de a se separar îi aparține lui Autumn. Conform, Mirror Online, Peter este afectat de cele întâmplate și nu credea că se va ajunge aici.  „Peter este absolut devastat de acest lucru și nu se aștepta să se întâmple. El credea că este într-o căsnicie fericită și că are familia perfectă cu cele două fiice. Dar acum este în șoc”, a declarat o sursă apropiată nepotului reginei. În urma divorțului, Autumn intenționează să se întoarcă în Canada.

Reacția Reginei Elisabeta a II-a Peter

Regina este foarte trinstă de când a aflat decizia finală a celor doi și nu a avut încă o reacție publică . Autumn era una din preferatele ei. Comunicatul oficial al Palatului Buckingham spune că hotărârea divorțului a fost de acord comun și că cei doi părinți se vor concentra asupra copiilor, să nu resimtă această ruptură.

„Peter și Autumn au decis de acord comun să se separe. Au ajuns la concluzia că este cel mai bun lucru pentru cei doi copii ai lor și pentru prietenia lor ce va continua. Decizia de a divorța și de a avea custodie comună vine după multe luni de discuții și deși sunt triști, este o decizie amiabilă. Prioritatea cuplului va rămâne bunăstarea și creșterea minunatelor lor fiice Savannah și Isla. Ambele familii au fost triste la aflarea acestei vești, dar îi susțin pe deplin pe Peter și Autumn în decizia lor comună de a-și crește împreună copiii. Peter și Autumn au cerut intimitate și compasiune pentru copiii lor în timp ce familiile continuă să se adapteze la aceste schimbări”, se arată în comunicat.