Divorț cu scandal între Megan Fox și Brian Austin Green. Cei doi se luptă pentru custodia copiilor

Publicat: 10/12/2020 | 13:37

Divorț cu scandal între Megan Fox și Brian Austin Green. Cei doi se luptă pentru custodia copiilor, iar separarea va fi dificilă.

Megan Fox l-a cunoscut pe Brian Austin Green în 2004, iar logodna celor doi a avut loc în 2006. Actorii s-au separat în 2009, dar ulterior s-au împăcat, iar în 2010, Megan Fox a devenit soția lui Brian Austin Green.

Din păcate, însă, cei doi au decis în 2020 să meargă pe drumuri separate. Megan Fox s0a afișat deja cu iubitul ei, rapperul Machine Gun Kelly, alături de care a fost surprinsă în ipostaze tandre. În plus, actrița de 34 de ani și cântărețul 30 de ani sunt protagoniștii unui film în care apar.

Divorțul celor doi actori pare să se complice. Brian Austin Green este cel care se ocupă de cei trei copii pe care îi are împreună cu Megan Fox. Actorul pare distrus după despărțire și recunoaște cât este de greu să aibă grijă de ei singur. De asemenea, Brian Austin Green a solicitat custodia micuților în toamnă, atunci când a depus și actele de divorț, iar acum rămne de văzut ce va decide instanța.