Diva de la Monaco a îmbătrânit! A împlinit 51 de ani

Publicat: 04/08/2020 | 18:45

Anul acesta Mihaela Rădulescu și-a sărbătorit ziua de naștere în mediul online. Diva de la Monaco a respectat regulile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 și a mutat petrecerea pe rețelele de socializare.

Vedeta de la ProTv a împlinit vârsta de 51 de ani și a sărbătorit totul într-un mod atipic. Din cauza epidemiei de coronavirus, Mihaela și-a sărbătorit ziua de naștere în mediul online, unde a primit urări de la toți colegii ei. Vedetele i-au transmis mesaje care mai de care, ce au emoționat-o pe diva de la Monaco. (CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, PRINSĂ ÎN PAT CU AMANTUL. DETALII PICANTE DIN PRIMA CĂSNICIE A VEDETEI)

Printre cei care au ținut să o felicite pe Mihaela Rădulescu s-au aflat foștii concurenți de la „Ferma. Un nou început”, colegii de la emisiunea „Românii au talent” și alte nume celebre din industria mondenă. Printre aceștia s-au numărat și Loredana Groza, Dan Negru, Mihai Peter și Andi Moisescu.

Diva de la Monaco a împlinit 51 de ani

Diva de la Monaco a împlinit 51 de ani

Mihaela Rădulescu se află de mult timp în showbiz-ul românesc, unde se pare că și-a făcut de-a lungul timpului numeroși prieteni. După urările emoționante pe care le-a primit, vedeta le-a mulțumit tuturor printr-un mesaj, pe contul ei de Facebook. (VEZI ȘI: CE O OPREȘTE PE MIHAELA RĂDULESCU SĂ AJUNGĂ ÎN FAȚA ALTARULUI? PREVIZIUNILE PE CARE CARMEN HARRA LE-A FĂCUT DESPRE RELAȚIA VEDETEI CU FELIX BAUMGARTNER)

„Am avut ieri un super party online, de ziua mea, pe Instagram. Familie, prieteni, colegi, au fost mai toți cei dragi, care m-au făcut să zâmbesc (sau să bocesc ???? toată ziua. Toți avem nevoie să adunăm saci de energie pozitivă, zâmbete, cuvinte mari sau doar calde, urări pe care să le simțim din suflet… Am pus aici un video cu ce mi-au trimis alții, de oriunde erau. Și mai am o mulțime care erau private și le țin pentru sufletul meu.

Cu toata distanța asta socială și regulile ei, m-am simțit mai aproape ca niciodată de oameni dragi, cu care mă vad rar, pentru că locuim în țări diferite. Mulțumesc fiecărui OM care s-a gândit la mine și care a simțit să mă facă fericită. Uuuuf, cât de mult contează… Dragi oameni din viața mea, dragi prieteni de departe, dragi colegi din Pro și din alte televiziuni, mi-ați făcut o zi minunată și n-am să uit. Să fiți sănătoși, să aveți viață și… să fiți fericiți și pe cont propriu. Nu mai tot așteptați să vă facă alții fericiți, puteți și singuri. Iar când vine și de la alții, să fie primit!!”, a scris Mihaela Rădulescu.