”Diva” a lovit în direct Bentley-ul de 300.000 €! + Declarații în exclusivitate după carambol: ”Am văzut negru în fața ochilor!”

Publicat: 08/03/2020 | 23:54

S-a iubit cu un om politic din guvern mai bine de un an, dar a avut și o aventură cu un polițist. Vorbim despre cea care a devenit Loredana în urma mai multor operații de schimbare a sexului și s-a transformat într-o bombă sexy. Loredana este adorată de multe vedete și a devenit cunoscută în lumea mondenă grație multor calități pe care le are. Nu se poate mândri, însă, cu abilități de șoferiță. A făcut măcel pe stradă cu bolidul de 300.000 de euro, lovind mai multe mașini. L-a ratat, însă, pe operatorul nostru la mustață. Un material de senzație, difuzat în exclusivitate în emisiunea CANCAN.RO, de la România TV. (VEZI ȘI: Cea mai violenta blonda din showbiz a recidivat)

Ea este Loredana. Un personaj care a penetrat de câțiva ani lumea showbiz-ului și chiar clasa politică. S-a născut bărbat, dar s-a simțit dintotdeauna ca o femeie. Drept urmare, a făcut toate procedurile medicale pentru a deveni ceea ce și-a dorit.

Modul în care se descurcă la volan lasă însă loc de mai bine… Ne-a demonstrat asta când a venit la salonul care o face și mai frumoasă decât este la bordul unui bolid de vreo 300.000 de euro. Demarează în trombă pe lângă operator la milimetru, dar ce urmează e un adevărat dezastru. Lovește mai întâi mașina parcată pe dreapta, apoi se înfige și-n cele de pe banda opusă.

După ce se dezmeticește din șocul trăit, Loredana își vede apoi de drum la salon, că doar trebuie să se facă frumoasă de Ziua Femeii. Ca să-și revină mai bine după pagubele produse, preferă să facă haz de necaz.

Vedeta care intră în patru mașini

Loredana a făcut dezvăluiri amuzante, chiar de 8 Martie

”Deci nu vedeam nimic, mai umblam și la muzică, mai căutam la radio. Nu pot să cred ce am făcut. Să nu mai filmezi că aici sunt oribilă. Venea diva cu Bentley. (râde) N-o să uit asta toată viața. Jur că mi s-a făcut negru în fața ochilor și nu mai realizam. Dacă nu intram în ăla, mă duceam la Piața Romană (râde). Ajungeam până în cealaltă parte și făceam nenorocire mai mare. Ai văzut că era să intru în el? Atâta mai aveam și intram în el, îl luam pe capotă. Uite atâta! Deci, îmi vine rău”, explică, amuzată, Loredana. (NU RATA: Ce bolid de lux conduce Dan Bursuc)

Dacă la șofat nu se pricepe prea bine, Loredana are altfel de calități. Știe să iubească. A făcut-o și cu un domn din guvern. Deși a înșelat-o, nu vrea să-i divulge identitatea.

”Am avut și din guvern, nu o să dau nume. Odată ce am stat un an și trei luni împreună, înseamnă că i-a plăcut, dacă nu-i plăcea, nu stătea. A fost, într-adevăr, o diferență de vârstă, mereu mi-au plăcut bărbații mai maturi. N-o să dau nume, știu că sunteți curiosi, dar este un om pe o poziție foarte bună. Și îmi pare rău că n-am ajuns și eu acolo. Dar l-am blocat peste tot, pentru că mie nu-mi place când cineva mă înșală. Eu, dacă iubesc, pun suflet, dar dacă m-a înșelat, te pup, la revedere!”, spune Loredana.

Loredana se simte atrasă nu doar de clasa politică, ci și de oamenii legii. Sau de uniformele lor. Aceasta susține că a avut de-a face cu un polițist, nu în trafic, ci în pat. ”Mereu mi-au plăcut polițistii, nu am avut o relație, a fost doar o aventură. Însă, bărbatul ăla polițist, înalt, frumos, îmi place de mor. Merg în trafic uneori și îmi vine să-i claxonez (râde)”, continua povestirea tânăra.

Nu gătește, da-i place să dea cu mătura!

Chiar și așa, Loredana spune că e femeie de casă și ar putea cuceri orice bărbat cu abilitățile ei de gospodină. Nu și de bucătăreasă. ”Nu gătesc, dar îmi place să aerisesc toată casa și singură fac curat, șterg praful, dezinfectez în baie. Nu vreau să fiu întreținută de nimeni, mă întrețin singură, îmi permit singură luxul, nu cerșesc, nu vreau să fiu…”, spune Loredana, care a divulgat și care a fost cel mai scump cadou primit: ”Un ceas Rolex în valoare de 15.000 de euro. Nu-l am pe mână acum, e un alt ceas de la fostul meu iubit și încă îl mai păstrez, îmi amintesc de el când mă uit la ceas”. 

Visul perfect care să devină realitate? ”Cui nu i-ar plăcea să aibă un bărbat și frumos, și cu pătrățele, și cu bani, și cu mașină scumpă?”

Și cum frumusețea cu cheltuială mare se ține, Loredana a învestit în corpul ei zeci de mii de euro. A trecut prin mai multe operații, pentru a  deveni femeia care întoarce privirile bărbaților. ”La față nu am prea multe operații, toată lumea zice că sunt foarte operată la față, am nasul operat de două ori, mici retușuri, botox, acid hialuronic. Implanturi mamare, implant fesier, silicon injectat! Am investit în mine peste 50.000 de euro. Numai fesele m-au costat 20.000. Cred că am dat vreo trei mii numai pe extensii”, dezvăluie Lore.

S-a emoționat de 8 Martie

Loredana emană nu doar sexualitate, ci și multă veselie… Pe care și-o exprimă în toată feminitatea ei. De 8 Martie, gândurile Loredanei merg către mama ei, care a susținut-o în demersul transformării sale în femeie… chiar și în acte a făcut această schimbare.

”Îi mulțumesc mamei mele că este alături de mine. Când vorbesc de mama mi se face pielea de găină. Eu, femeie mă simt în fiecare zi, pentru mine nu e necesar 8 Martie sau alte sărbători să te simți femeie, să te simți răsfățată. Îi mulțumesc mamei mele și bunicii mele că mi-au dat viață, mi-au dat o educație, o creștere frumoasă și că m-au acceptat așa cum sunt.

Mama mea e cea mai bună prietenă a mea, cu ea vorbesc orice, și-a dorit dintotdeauna o fetiță. Până la vărsta de 12 ani, când am descoperit eu că am o altă latură, aveam mai mulți hormoni feminini, atunci ea a fost fericită când a aflat și m-a susținut, m-a încurajat. Și tati, și buni, și unchiul meu, toate rudele sunt alături de mine”, a spus, emoționată, Loredana. (VEZI AICI: Noi imagini cu Aston Martin-ul accidentat condus de Mario Iorgulescu)

Pentru că a fost ziua tuturor femeilor, Loredana a sărbătorit îmbrăcată în tatuaje, dar și într-o rochie creată de atelierul Biancăi Drăgușanu și care să bucure ochii bărbaților. Nu mai zicem de răsfățul pe care-l găsește la salonul de înfrumusețare la care merge zilnic și e tratată ca o regină și cu buchete de flori impresionante.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)