Distrează-te relaxat de acasă la superjocul weekend-ului!

Publicat: 13/03/2020 | 19:39

Câteodată te lovește inevitabil nostalgia tinereții sau, în cazul celor mai tineri, dorința să fi prins anii de glorie ai celor mai mari. E o perioadă în care stai mai mult pe acasă. Poate chiar stai doar acasă. Perfect! Ai timp pentru cei dragi, dar și mai mult timp pentru tine. Poți încerca la Superbet să trăiești sau să retrăiești anii 90 direct din fotoliul tău de acasă. Beverly Hills – serialul care a marcat o întreagă generație – se găsește acum și în secțiunea jocuri pe site-ul Superbet.ro! Un joc excepțional în care personajele tale preferate te pot binedispune atât cu prezența lor, cât și cu un câștig pe măsura mâinii jucate. Deschide cont online la Superbet și distrează-te relaxat de acasă!

SuperOpțiuni de Câștig! Joacă acum Beverly Hills 90210 la Superbet!

Dacă Brandon este personajul tău favorit în serial, cu siguranța va fi și în jocul nostru fiindcă acesta te poate recompensa cu 2500 de credite dacă îl prinzi de 5 ori pe o singura linie. Beverly Hills a însemnat întodeauna opulență și bogăție, de aceea și jocul plătește pe măsura așteptărilor. Cu puțin noroc și o mână de jucător adevărat, îți poți înmulți mâna jucată de până la 30 de ori.  Surprizele nu se termina aici, dacă simți că poți mai mult, ai toate șansele sa prinzi mâna norocoasă de 25 de rotiri gratuite care îți poate rotunji simțitor câștigurile. Pont: poți Superjuca și pe telefonul tău, direct din cea mai tare aplicație de jocuri de cazinou și loterii. Descarcă aici aplicația Superbet Games și pune-te pe treabă!

Tote jocurile SuperTari într-un singur loc!

Dacă vrei să schimbi peisajul ecranului tău, Superbet îți sare în ajutor cu cea mai tare ofertă de jocuri. Ai mereu acces la sute de jocuri, de la cele mai populare precum Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, până la cele mai noi: The Dog House, Pirate Gold sau Sweet Bonanza. Intră în secțiunea Jocuri și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine. Fructe, Șeptari, trifoi cu patru foi sau orice simbol norocos ai, te poți bucura de o distracție relaxantă, jucând responsabil. Dacă ești unul dintre jucătorii care obișnuiesc să joace și la aparatele din agențiile Superbet, e bine să știi că te poți distra și când ești departe de agenție, jucând pe site-ul și aplicația Superbet games jocuri precum Shining Crown, Burning Hot, 20 Super Hot, 5 Dazzling Hot, 40 Super Hot, 40 Burning Hot și Flaming Hot, jocuri aflate în acest moment în top atât online cât și în agenție.

Premii de Milioane pentru cei SuperNorocoși!

Și în acest an, la Superbet s-au câștigat premii uriașe la jocurile online ca la aparate. Cel mai recent, acum 5 zile: peste 1.000.000 de Lei! Chiar acum s-a strâns un premiu de aproape 600.000 Lei și potul crește la fiecare rotire! Descoperă experiențe noi și poți fi tu cel care dă marea lovitură. Vezi aici jocurile în care poți lovi premii uriașe la Superbet.ro jucând din locul în care te simți cel mai relaxat și mai în siguranță: acasă!