Distracție maximă la Mamaia. Tinerii au ieșit cu roaba dintr-un club de lux. ”În seara asta nu mai bem!”

Publicat: 04/05/2021 | 12:15

Pe litoral, în special la Mamaia, a fost distracție maximă. Două cluburi de lux au fost amendate pentru că nu au respectat regulile impuse de autorități, pe timp de pandemie.

Potrivit IPJ Constanța, pe 1 Mai, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasele a două cluburi din Mamaia, nu se respectă normele de distanțare socială, ”mai exact persoanele nu stăteau la mesele amenajate”.

Administratorii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei, conform Legii nr. 55/2020.

După care, pe 2 mai, cele două cluburi din Mamaia au fost amendate din nou, pentru că nu se respecta distanţa între mese.

Noua sancțiune a fost de câte 2.000 de lei. Amenzile au fost aplicate din cauza faptului oamenii prezenţi la terasele localurilor nu respectau distanţa socială.

Altfel, potrivit stirileprotv.ro, tinerii au ieșit cu roaba dintr-un local de lux din Mamaia. Petrecerile au fost spectaculoase și s-au cheltuit mulți bani și în acest an pe 1 și 2 Mai.

Mamaia a arătat ca în anii de glorie: muzică, băutură și foc de artificii. Petrecerile s-au încheiat la 10 seara, iar tinerii au prelungit cheful în parcări și în camera de hotel.

Distracție la Mamaia. “A fost foarte frumos!”

La un moment dat, un tânăr a ieșit dintr-un club de lux din Mamaia cu o roabă folosită pentru transportul băuturilor la mesele clienților. Acesta o “împrumutase” pentru a ajunge cu ea acasă.

Reporter: Nu o umpli cu băutură, cu ceva?

Tânărul: Nu, nu, nu. În seara asta nu mai bem, nu avem voie, că e pandemia.

Reporter: Cum a fost weekend-ul ăsta pentru voi?

Tânăr cu roaba: A fost foarte frumos. Am stat liniștiți, toată lumea a stat liniștită la masă, am mâncat, fără petrecere, fără muzică… toată lumea liniștită.