Disperată ca iubitul să revină lângă ea, o femeie a plătit 16.000 de euro unor presupuse vrăjitoare. Poliția a intervenit și…

Publicat: 01/02/2020 | 09:58

Disperată să-și aducă bărbatul înapoi, o femeie a recurs la un gest extrem. A apelat la două femei, care au pretins că sunt vrăjitoare, cărora le-a plătit în jur de 16.000 de euro. Acestea erau, însă, niște escroace și și-au bătut, pur și simplu, joc de femeie care le solicitase ajutorul. Într-un final, victima s-a dus la poliție, a făcut plângere, iar oamenii legii le-au reținut pe cele două așa-zise vrăjitoare.

Tamara și Fatima au profitat de naivitatea unei femei în vârstă de 66 de ani care își dorea un singur lucru, anume bărbatul rătăcit într-o altă relație să revină lângă ea. A împrumutat de la fiica ei o sumă de bani și a amanetat mai multe bijuterii, după ce presupusele vrăjitoare i-au garantat femeii disperate că iubitul i se va întoarce acasă. Înșelătoria a început pe internet, potrivit stirilekanald.ro.

VRĂJITOARE: Mulțumesc, draga mea, și liniștește-te. Cu încrederea ta și ajutorul lui Dumnezeu vom reuși.

VICTIMA: Eu toată ziua mă rog la Dumnezeu să vă dea putere să biruiți și să reușiți în toate lucrurile.

VRĂJITOARE: Cu siguranță, iubita mea!

VICTIMA: Avem răbdare până biruim tot.

Într-un final, femeia a ajuns până în Republica Moldova, în casa celor două escroace. Acestea din urmă au omorât o găină, după care i-au spart în fața un ou din care curgea albuș negru. Practicile vrăjitorești au durat trei luni, dar bărbatul tot nu a revenit acasă. Motiv pentru care femeia a renunțat la serviciile presupuselor vrăjitoare și s-a dus la poliție.

Din fericire, oamenii legii au recuperat aproape întreaga sumă plătită de femeie.