Discuție halucinantă între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu! Afaceristul și-a ”bârfit” actuala iubită la fosta soție

Publicat: 23/04/2021 | 16:50

După relația cu năbădăi pe care a avut-o cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare să-și fi găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualului ei iubit, dar lucrurile au luat acum o turnură urâtă.

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu pozează într-o femeie fericită. Fosta prezentatoare de la Kanal D le-a arătat fanilor cât de răsfățată este de actualul iubit, iar buchetele imense de flori, primite de la Gabi Bădălău, erau la ordinea zilei. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE TUNEAZĂ DIN NOU! VEDETA A AJUNS ÎN CABINETUL MEDICULUI ESTETICIAN PENTRU O ALTĂ INTERVENȚIE)

Recent, însă, escapada lui Gabi Bădălău la munte, împreună cu Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți ai lor, ar fi stârnit furia blondinei. Bianca Drăgușanu a publicat mai multe mesaje acide și ar fi dat de înțeles că există ceva probleme în paradis. Ulterior, însă, se pare că iubitul a împăcat-o! A urmat, apoi, un interviu în care vedeta îl ridica în slăbi pe Gabi Bădălău, mărturisind că este un bărbat pe care și l-ar dori orice femeie.

”Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos.

Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a spus vedeta la Antena Stars.

Doar că afaceristul nu pare să fie exact așa cum l-a descris blondina.

Gabi Bădălău și-a ”bărfit” iubita la fosta soție

Potrivit Spynews, Gabi Bădălău ar fi purtat o discuție halucinantă cu Claudia Pătrășcanu. Artista i-ar fi reproșat fostului soț faptul că Bianca Drăgușanu i-ar fi jignit copiii și i-ar fi făcut” niște săraci”.

”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, spune Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat. Nu, însă, pentru a-i lua apărarea Biancăi Drăgușanu ci pentru a o pune la zid. În fața fostei sale soții, afaceristul a jignit-o pe actuala iubită și a vorbit despre ea extrem de urât. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ PE INSTAGRAM? ȚINUTA CARE A RIDICAT SEMNE DE ÎNTREBARE)

”E o psihopată și o nebună”, este reacția uluitoare a lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu i-a reproșat fostului soț atitudinea pe care o are în legătură cu toată situația.

”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a adăugat Claudia Pătrășcanu. Rămâne de văzut cum va reacționa Bianca, după ce va afla cum vorbește iubitul ei despre ea.