Discuție fabuloasă între o pensionară și un polițist de la 112: “I-am dat haina jos, mănușile și masca”. Descoperirea care a șocat-o pe bătrână

Publicat: 10/04/2020 | 11:31

Situație de-a râsu’-plânsu’ în urma unui apel făcut la serviciul 112 de o pensionară. La scurt timp după ce s-a întors de la cumpărături, o bătrână a făcut o descoperire care a șocat-o și a cerut ajutorul autorităților imediat. Întreaga discuție purtată cu polițistul de la 112 a fost făcută publică și face valuri pe Internet.

Citește și: Cum ar arăta Terra dacă toți oamenii ar dispărea. Imagini virale în plină pandemie COVID-19

Discuție fabuloasă purtată între o pensionară și un polițist la 112

O pensionară a mers ieri la cumpărături împreună cu soțul ei, Fănel, pregătiți din cap până în picioare împotriva noului coronavirus. După ce au pus în coș tot ce aveau pe listă, cei doi s-au urcat într-un microbuz care îi duce de obicei acasă. Ceva s-a întâmplat în autoturism, pentru că bătrâna nu a ajuns acasă împreună cu soțul ei, ci cu un alt bărbat. Femeia a observat acest lucru abia după ce i-a dat jos masca de pe față și a sunat de urgență la 112, unde a cerut să fie căutat bărbatul său. Discuția pe care a purtat-o însă cu polițistul care a răspuns la apelul său este una savuroasă și a fost făcută publică de reprezentanții oamenilor legii.

Află și: SCHIMBĂRI. Ce se întâmplă cu Pământul, în această perioadă. Oamenii de știință

“- Alo, ce urgență aveți?
– Poliția? E un bărbat străin la mine în casă!! Trimiteți repede pe cineva!!
– Sunteți sigură, doamnă? Cu cine mai sunteți în casă?
– Cu nimeni! Adică, doar eu și bărbatul ăsta!
– Păi, și cum a ajuns la dvs. în casă?
– Să vedeți. Noi suntem pensionari și știți cum e cu situația asta, cu….cum îi zice?
– Cu coronavirusul?!
– Da, cu el! Azi am decis cu Fănel să mergem la cumpărături de aseară. Azi, zis și făcut. Ne-am pus măștile, mănușile și am plecat la magazin. Acolo, aglomerație mare, cu greu mai făceam față. L-am tras de mână pe Fănel peste tot. La un moment dat, în aglomerație, cu măștile astea pe față, mai-mai să-l pierd, dar l-am regăsit repede. Că io nu pierd cu firea așa ușor…și..
– Cu ce?
– Cu firea, domnule! Nu auzi?
– Aud, doamnă, aud! Spuneți mai repede, să știu ce e de făcut!
– Da, și cum spuneam, eram cu Fănel peste tot. Io i-am spus chiar: «Fănele, ai grijă, să nu te pierzi de mine, că dracu’ te ia». De vreo trei ori i-am spus. Apoi, i-am dat sacoșele lui Fănel, am luat microbuzul și am ajuns acasă. După ce a lăsat plasele, i-am dat haina jos, mănușile și masca….și….
– Și?
– Și nu era Fănel!! Era bărbatu’ ăsta de care vă zic! Cred că l-am pierdut pe Fănel! Și acum sunt cu omu’ ăsta străin în casă și nu știu ce să fac…. Trimiteți pe cineva?” este postarea făcută pe pagina oficială de Facebook Polițiștii au umor.

Nu rata: Ordonanța Militară nr 8. Care dintre români vor putea părăsi locuința și în ce scopuri

“Bine că i-a adus plasele acasă!! Fănel o să ajungă și el pân’ la Paști… ”, “Eu azi, cu masca pe bot, desigur, speram să nu mă recunoască o mătușă (destul de în vârstă), la magazin… N-am avut noroc!”, “Legenda spune că Fănel și-a luat amendă că nu avea declarația pe propria răspundere la el… era la doamna”, “Ee, sâc! Doamna cealaltă nu a sunat… Deci, îl păstrează pe Fănel”, “La cine a rămas cardul, totuși?” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai sus.

Citește și: Gina Pistol, filmată în timp ce îl sărută pe Smiley: “Te iubesc”. Cum a reacționat prezentatorul de la Românii au Talent și dezvăluirile făcute despre viața lor în vreme de coronavirus | VIDEO